• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende ameliyat oldum sonunda

Nihaventt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
86
1
48
Muğla
Merhabalar bende ameliyat oldum sonunda bugün 3. Günüm iyiyim herkese teşekkür ederim destekleriniz için sorularıma cevap verdiğiniz için bu forum olmasa cesaret edemezdim sanırım.

Teşekkür ederim. Kendimi iyi hissediyorum ama bel çevremde koyu renkli morluklar var bu normal mi

Bildiğim kadarı ile diren kullanılmayan hastalarda morluk olabiliyor. Doktoruna sorarsan daha iyi olur sanki, için rahat eder. Sakın yatma, oturur pozisyonda uyu ve gün içinde sürekli yürüyüş yapıp su içip ve ananas ile et suyu ye canım.
Geçmiş olsun

Bildiğim kadarı ile diren kullanılmayan hastalarda morluk olabiliyor. Doktoruna sorarsan daha iyi olur sanki, için rahat eder. Sakın yatma, oturur pozisyonda uyu ve gün içinde sürekli yürüyüş yapıp su içip ve ananas ile et suyu ye canım.
Geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım evet dren kullanılmadı bende yarın arayacağım doktorumu tekrar. Sürekli su içiyorum sürekli bir an önce geçer şu morluklar

Teşekkür ederim canım sana desteğin için sonunda oldum. Şu ağrılı zamanlarda geçsin diye bekliyorum. Sonra sefasını süreceğim inşallah
lafı mı olur canım benim :) bi haftayı atlattın mı artık özgüven ve iyiki demeler gelicek :) ben ilk 3gün ağrılar varken pişman oldum diyemem ama sanki pişman olmaktan korkusu vardı böyle ama tamamen ağrıların psikolojisiymiş . Zaman geçtikce hep seninleymiş hissi en güzeli .inşallah gönlüne göre olmuştur :) geçmiş olsun tekrar :16:

lafı mı olur canım benim :) bi haftayı atlattın mı artık özgüven ve iyiki demeler gelicek :) ben ilk 3gün ağrılar varken pişman oldum diyemem ama sanki pişman olmaktan korkusu vardı böyle ama tamamen ağrıların psikolojisiymiş . Zaman geçtikce hep seninleymiş hissi en güzeli .inşallah gönlüne göre olmuştur :) geçmiş olsun tekrar :16:

Benimde aynı his oldu cesaret edip bakamıyorum hala pişman olmadım amam pişman olma korkusu var bendede. valla çok çok sağol mesajların çok iyi geldi bana cesaret oldu :54: :54:

Benimde aynı his oldu cesaret edip bakamıyorum hala pişman olmadım amam pişman olma korkusu var bendede. valla çok çok sağol mesajların çok iyi geldi bana cesaret oldu :54: :54:
hiç bişey düşünme şimdilik sağlığından başka iyileşince normal hayatına devam edersin bebeğim faydam olduysa ne mutlu bana :) ben de öpüyorum :54:

Merhabalar bende ameliyat oldum sonunda bugün 3. Günüm iyiyim herkese teşekkür ederim destekleriniz için sorularıma cevap verdiğiniz için bu forum olmasa cesaret edemezdim sanırım.

Geçmiş olsun ameliyatını hangi doktora oldun tavsiye eder misin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar bende ameliyat oldum sonunda bugün 3. Günüm iyiyim herkese teşekkür ederim destekleriniz için sorularıma cevap verdiğiniz için bu forum olmasa cesaret edemezdim sanırım.[/Q

Geçmiş olsun ,inşallah kolay bir iyileşme sürecin olur .
bol memeli günler diliyorum sanaaa :52: ve kendimede tabii :37::37:

geçmiş olsun canım bitti gitti memeler geldi :) benim dr. cenk tokat canım eminimki çok güzel olmuşlardır foto bekliyouz en kısa zamanda :)

geçmiş olsun canım bitti gitti memeler geldi :) benim dr. cenk tokat canım eminimki çok güzel olmuşlardır foto bekliyouz en kısa zamanda :)

Teşekkür ederim doktorumuz aynı evet bende memnunum. Ama daha sütyene geçmedim. Bandaj var hala bende çok göremedim nasıllar. Üstelik bugün çok ağrım oldu. Bugün çok zor geçti. Ne zaman biter bu ağrılar :( keyifsizim biraz

Back