Benim sorunum akıntıyla ilgili. Daha 14 yaşındayken akıntı ve kasıklarımda ağrı başlamıştı. Bir sağlık ocağına gittim, doktor muayeneden sonra yumurtalıklarımda iltihap olduğunu söyledi. İğne verdi 20 adet sabah akşam, şikayetlerim geçmişti. 2 yıldır yine aynı akıntı, aynı kasık ağrısı... Bu defa jinekoloğa gittim, detaylı muayene yaptı ve bende mantar olduğunu söyledi. İlaç verdi ve bazı uyarılarda bulundu, sık çamaşır değişimi, kuru tutulması vs. Her dediğini harfi harfine yaptım fakat düzelmedi. Tekrar muayene etti, bu defa dozu arttırdı ama sonuç yine aynı. Tekrar gittiğimde akıntımdan örnek alınıp tahlil edilmesini istedi, sigortalı olduğum halde bir sürü para bayıldık özel hastane olduğu için... Sonucu doktora gösterdim, 'tebrikler, hiç bir sorun bulunmadı'... Ama şikayetlerim devam ediyor? 'Siz biraz abartmış olamazmısınız her kadında akıntı vardır' dedi. Ama benimki öyle böyle değil bazen oluk oluk... neyse detaya girmiyim. Tekrar muayene edelim ama yeni baştan muayene parası ödemem gerekiyormuş, çektim çıktım. Şimdi bacılar, benim durumumda olan var mı? Birde Pendik - Kartal civarında bildiğiniz düzgün 'bayan' kadın doktoru varmı?