Bencilce mi davranıyorum?

Kaç yaşındasınız? Evlenmek için çok mu acelemiz vardı? Neden her şeyi halletmefen evlenmediniz ki? Çok kızıyorum böyle durumlara. Evlilik kaçmıyor yahu.. Ya da kaçıyor mu ben mi rahatım bilemedim

Basliga hitaben cevap veriyorum: evet bencilce...
Bu arada cocuk icin cok erken. Sanirim siz sabirsiz birisiniz. Esiniz hem okuyup hem calisiyor. Hic kolay degil. Bana durmadan biri bu soruyu sorsa sıkılırdım. Once bir okul bitsin cocuk daha sonra olmali bence. Bir de cocugun yuku eklenirse okul bitmeden esiniz kaldiramayabilir. Herseyin hayirlisini dileyin.
Siz calismayi dusunmuyor musunuz?

2 senelik evliyim ve iki senedir tekim hamileykende tek uyudum geceleri ve smdi 7 aylik bebegim var esim olmayinca ona sarilip uyuyorum emin olun cocuk olunca okadar yalnizlik cekilmiyo o dolduruyo yerini yalnizligin madem gecinememe gibi bi sorunuznuz varsa esinize destek cikin biraz kendinizden taviz verin ki birseyler rayina otursun cocukta olunca hersey daha guzel olcak cnki ben sahsen sizin gibiydim ama cocukla yalnizliga veda ettim umarim bian once yavrucaginoz olur☺

Arkadaslad maddi konularda yazmislar bolca.
Ben de nacizane evde tek kalmaya korkarken cocuk isini erteleyin diyecegim.
Cunku cok uc bir korku bu, yani hani korkuyorum film aciyorum falan durumu degil, illa birisi yaniniza geliyormus.
Kk dan bildigim kadafi ile pco hamilelige engel degil, acele etmeyin yani.

He her sey yolunda olsun, duzene girsin, siz yapin gene bencilliginizi, ben bencillikten yanayim her zaman :) ama su kosullarda evdeki herkese yazik yahu.

Düşünüyorum tabiki de iş arıyorum şuan

İşten ayrılmak zorunda mıydınız? Tazminat almayanı dövmüyorlar

Evet ayrılmak zorundaydım çünüü iyice sarpa sarmıştı ve evliliğimin 1 senesini doldurmadan çıkmam gerekiyordu tazminatımı almak istiyordum. Tazminat almayan dövmüyorlar ama ben o kadar emeğimin olduğu firmada eli boş çıksaydı kendimi kötü hissederdim.

Bende sizin gibi düşünüyorum ve öyle olacak sanırım. Eltimin eşi de vardiyeli çalışıyor ve eltim de aynı sizin gibi söylemişti. 6 aylık bebeği var elimde gece vardiyesinde tek kalmaya korkuyordu çocuk olduğundan beri rahatım diyor umarım herşeyin hayırlısı olur.

Hakkinda hayirlisi ozamn☺

İlla birisi yanıma geliyor ama kardeşim mezun olmadan önce kendi başıma kaldığımda oldu ha zor uyudum mu evet ama tırsarak da olsa tek kaldım evimde Bi kaç gece sonra annemin benim yalnız kalmama dayanamaması sonucu ya babamı yollayıp beni Evden aldılar eşim işe gittikten sonra yada kardeşim geldi. Şimdi kardeşim mezun oldu evde eşim gececiyken geliyor yanıma.

Çocuk için herkes erken düzene oturtun öyle yapın demişler ama eşime kalsa evlenir evlenmez yapacaktık sırf okul var iş vardiyeli diye erteledim bu zamana kadar. Ki maddi olarak şuan ilk evlendiğimiz zamana bakarak daha iyiyiz, ilk evlendiğimizde biraz borcumuz da vardı 4 5 ay borç ödedik şimdi durumumuzz iyi ilk zamanlarımıza nazaran.
Pco burda okuduğumda gebelik zor oluyor falan diye yorumlar görmüştüm gözüm ondan korktu bir de doktor korunmayı bırakıp 1 sene içinde hamile kalmaya çalış kalamazsan gel tedavi başlarız demişti bende ufaktan gebelik öncesi hazırlıklara başladım işte 3 ay falan folik asit kullanırım sonra çalışmalara başlarız diye düşündüm hemen tutacak hali yok ta kistten dolayı illa zaman alır gebelik diye düşünüyorum

Hayati cok zorlastiriyorsunuz kendinize bence.
Esiniz hem okuyor hem calisiyor,
Siz daha yeni istifa etmis is ariyorsunuz.
Bakin bu yaslar geriye gelmeyecek, hep stresli anacaksiniz bu yaslarinizi boyle giderse. Daha bir yillik evlisiniz, biraz daha duzene girene kadar hayat standartlariniz denkleme yeni sorumluluklar eklemeyin.

Vardiyalı çalışınca ne oluyorki ona göre düzen kurun. Herkes 8 5 çalismyo malesef

Evet: bencilce. İşten ayrılırsa ihtiyaçlarınızı nasıl karşışayacaksınız? Üstelik benek düşünürsünüz ki Bebek demek masraf demek, örneğin Bebeği emziremezsen nasıl mama alacaksınız?
üstelik henüz yeni evlisiniz. Bir işe girip ailenize destek olmanız ikinizi de rahatlatır, iş hayatını görünceeşinize hak vereceksiniz. Kazanılan para kuş gibi oluyor ay sonunda. Hem çalışmanın sizin ufkunuzu da açacağını düşünüyorum, yeni insanlarlatanışır yeni hobiler edinirsiniz.

Siz de keşke bir işe girmeye çabalasanız?Belki hayat daha kolay olur, haklı adam nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz o da işten çıkarsa siz karpuz gibi yatıp hayatınızdan şikayet ederken?

koca evlenmiş barklanmış insanın ay ben gece kalamam tribi nedir? işten zorla çıkartıp taş mı yemeyi düşünüyorsunuz?herkes kollarını açtı da sizin daha öğrenci kocanız istifa edip bana gelsin 10 bin dolar da maaş veriyim diye düşünüyor mu sanıyorsunuz? siz girin bir işe çalışın niye çalışmıyorsunuz? çocuğun da tam zamanı zaten evet doğurun onu da tüy dikin tam olsun sorunuza cevap evet aşırı bencil ve çocuk gibisiniz.

kadınların çoğu pco zaten kısır falan değilsiniz, ayrıca hiç bir sorunu olmayan insanların burda 10 sene çocuğu olmadığını da okuduk tüpleri kapalı kadının hamile kaldığını da.bahane bulmayın

demek ki neymiş iş öyle zart diye bulunmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…