- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
Okul bitmeden evlenmeyi beraber istedik ço kfazla dersi kalmaldığı için. 8 senedir beraberiz artık sevgili olarak takılmak istemedik evlenmek istedik.İcinde bulundugunuz zor sartlari siz istemissiniz ama. Esinizin okulu bitirmesini beklemediyseniz adam ne yapsin? Bir yandan evi gecindiren tek kisi o. Diger yandan okulu var. Bir koltukta kac karpuz olmali ki size gore? Yanlis dusunuyorsunuz. Eline muhendislik diplomasi gecmeden muhendis olamaz bu adam. Dil de bilse olamaz. Ben de muhendisim,piyasa sartlarini cok iyi biliyorum. Siz surekli acele ettiginizden bu kosullarda yasamaya mecbur kalmissiniz. Keske surekli hadi hadi demeseydiniz esinize. Ona da yazik.
Sizin caisiginiz durumda nasil gorusemiyordunuz onu anlamadim. Siz gunduz calismiyor muydunuz?
7-15 calisan adam siz gunduzlu iseniz eve sizden once gelir,evi derler toplar yemek yapar sofra kurar mesela
15-23 calisan adam zaten gece 00.00da evdedir,beraber sarilir uyursunuz.
23-07 calisan adama siz kahvalti hazirlarsiniz beraber yersiniz siz ise gidersiniz. Bu kadar basit
Ben çalışırken görüşememekden kastım da şu sabah vardiyesindeyken 7 7 çalışıyordu benden sonra eve geliyordu Bi tek yemekte vakit geçiriyorduk yemek yedikten sonra yorgunluktan sızıyordu ben yine tek takılıyordum.
3 11 vardiyesinde ise çoğu zaman yine 12 saat çalıştırıyorlardı gece o geldiğinde ben uyuyo oluyordum sabah ben işe giderken o uyuyo oluyordu.
Gececiyken de malum gece işte sabah işten gelince ben işe gidiyordum akşam eve geldiğimde yine sadece yemekte vakit geçiriyorduk yemek yedikten sonra yine uyuyordu