İyi de
Evlenmeyi ertelemek istememissiniz diye ogrenci adam evlenmeye kalkmis,ise girmis. İsi begenmiyorsunuz,okula gitmesini begenmiyorsunuz. Sonra kist var diye hamileligi ertelemek istememissiniz hamile kalacaksiniz adam isten ciksa tas mi yiyeceksiniz o evde anlayamadim ben.
Evet bencillik ediyorsunuz. Madem oyle genegecer siralamayi takip etseydiniz once okul-is-sonra evlilik ve bebek olsaydi. Hayatta her sey sizin istediginiz gibi olamaz ki. Ayrica adam mezun olunca kimya muhendisi olacak ve onlar vardiyali da calisabilirler.
Bu arada esinizinki tam bir basari oykusu tebrik ediyorum kendisini. Bu sekilde dgsden muhendislik bitirmek,ayni anda calismak,ev gecindirmek,hanim memnun etmek kolay degil. Gerci memnun edememis ama. Biraz da boyle dusunun bakalim sizin basari oykunuz de olur insallah bir gun.
Evde neden yalniz kalamiyorsunuz bu arada? Evlenecek kadar olgun bir insan evde yalniz da kalabilir. Onca kadin var gece tek basina yasayan,cocuk bakan,es bekleyen. Doktor esleri,polis esleri vsler var aramizda. Biraz ayip boyle bir kapris yapmak bence