Onlar senin dostun değil sadece dedikodu arkadaşlarınİnsanlar neden bu kadar bencil bilmiyorum. Benim iki arkadaşım var.Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Dost bildiklerimdi Sayısız kere dertlerini dert edinip dinlemişimdir. Son zamanlarda birkaç sorunum oldu ve bana yardım edebilecekken hiç oralı olmadılar. Zamanında beni dinledikleri çok oldu ama şuan geriye dönüp bakıyorum da sanırım ‘dedikodu’ duygularını tatmin etmek istedikleri için dinlemişler. Ben hayatlarında bir sorun olunca ‘dost’ bildiğim için onları hep çözmek için kafa patlattım. Elimden birşey geldiyse yaptım fakat onlar sadece beni dinliyip durumu öğrenip merak duygularını giderip, birkaç kere bir konuda belki de ‘ilk defa ‘ yardım istedim fikir danıştım fakat yardım edebilecekken susup köşelerine çekiliyorlar.. arkadaşlığımı kullanılmış hissediyorumsiz olsaydınız ne yapardınız. İnsanlara olan güvenim ve inancım sarsılıyor
Ben iyiliğimin karşılığını beklemiyorum yalnız. Her fırsatta ne kadar iyi dost olduğumuzu söyleyip kötü günde ortadan sıvışıp köşelere dağılmaları ve birtek kendi hayatlarının yolunda gitmelerini önemsemeleri benim dostluk kavramıma uymuyor.. herkes böyle samimiyetsiz samimiyet mi gösteriyor günlük hayatta. Ben mi çözememişimIyilik yapacaksaniz karsilik beklemeden yapmalısınız, yoksa bu beklenti sizi verdiginiz ornekte oldugu gibi cok üzer. Sandiginiz gibi dost degilmisiniz, sadece arkadasmissiniz. Bundan sonra yolunuza boyle devam edin.
İnsanlar neden bu kadar bencil bilmiyorum. Benim iki arkadaşım var.Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Dost bildiklerimdi Sayısız kere dertlerini dert edinip dinlemişimdir. Son zamanlarda birkaç sorunum oldu ve bana yardım edebilecekken hiç oralı olmadılar. Zamanında beni dinledikleri çok oldu ama şuan geriye dönüp bakıyorum da sanırım ‘dedikodu’ duygularını tatmin etmek istedikleri için dinlemişler. Ben hayatlarında bir sorun olunca ‘dost’ bildiğim için onları hep çözmek için kafa patlattım. Elimden birşey geldiyse yaptım fakat onlar sadece beni dinliyip durumu öğrenip merak duygularını giderip, birkaç kere bir konuda belki de ‘ilk defa ‘ yardım istedim fikir danıştım fakat yardım edebilecekken susup köşelerine çekiliyorlar.. arkadaşlığımı kullanılmış hissediyorum ..siz olsaydınız ne yapardınız. İnsanlara olan güvenim ve inancım sarsılıyor
Ekleme: dedikodu kelimesi yanlış anlaşılmış sanırım. Dedikodu derken ‘hayatımı sadece dinlemeleri ama asla yardımcı olmamaları’ durumunu bu şekilde ifade ettim..
Çok haklısın.Ben iyiliğimin karşılığını beklemiyorum yalnız. Her fırsatta ne kadar iyi dost olduğumuzu söyleyip kötü günde ortadan sıvışıp köşelere dağılmaları ve birtek kendi hayatlarının yolunda gitmelerini önemsemeleri benim dostluk kavramıma uymuyor.. herkes böyle samimiyetsiz samimiyet mi gösteriyor günlük hayatta. Ben mi çözememişim
Acaba darladiniz mi arkadaşlarınızı
Yakın bir tarihte kaç yıllık arkadaşımı hayatımdan dehledim.
Kimsenin terapisti değilim
Kimsenin dert babasi değilim
Kimsenin hayat hikayesini yüz kere dinlemek zorunda değilim
Tam da boyle bir nedenden dolayi 10 yillik 3 arkadasimi sildim bir kalemde. Kotu gunumde yanimda olmayacaklarini farkettigim an bu karari verdim ve hic de pisman değilim.İnsanlar neden bu kadar bencil bilmiyorum. Benim iki arkadaşım var.Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Dost bildiklerimdi Sayısız kere dertlerini dert edinip dinlemişimdir. Son zamanlarda birkaç sorunum oldu ve bana yardım edebilecekken hiç oralı olmadılar. Zamanında beni dinledikleri çok oldu ama şuan geriye dönüp bakıyorum da sanırım ‘dedikodu’ duygularını tatmin etmek istedikleri için dinlemişler. Ben hayatlarında bir sorun olunca ‘dost’ bildiğim için onları hep çözmek için kafa patlattım. Elimden birşey geldiyse yaptım fakat onlar sadece beni dinliyip durumu öğrenip merak duygularını giderip, birkaç kere bir konuda belki de ‘ilk defa ‘ yardım istedim fikir danıştım fakat yardım edebilecekken susup köşelerine çekiliyorlar.. arkadaşlığımı kullanılmış hissediyorum ..siz olsaydınız ne yapardınız. İnsanlara olan güvenim ve inancım sarsılıyor
Ekleme: dedikodu kelimesi yanlış anlaşılmış sanırım. Dedikodu derken ‘hayatımı sadece dinlemeleri ama asla yardımcı olmamaları’ durumunu bu şekilde ifade ettim..