• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence herkes denemeli

simla_t95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
54
0
96
Malatya
Buradan öğrendiğim çok şey var. Bunlardan biri de limon-tuz meselesi. Bence herkes denemeli arkadaşlar. Zararı olacağını sanmıyorum ama bence mutlaka bir faydası olacaktır. Ben bikaç yıl önce tüylerime jilet vurdum daha sonra da korkup bir zaman alamadık kalınlaştılar o zaman pek de erişkin bir yaşım olduğu söylenemezdi ama almaya başladığımdan beri bu limon-tuzu deniyorum. Benim tüylerim bile yavaş çıkıp azaldıysa sizde de mutlaka bir faydası olur. Denemekten zarar gelmez :21::16:

nasıl yani ne olacak limon tuzu nasıl kullanılıcak peki..

Buradan öğrendiğim çok şey var. Bunlardan biri de limon-tuz meselesi. Bence herkes denemeli arkadaşlar. Zararı olacağını sanmıyorum ama bence mutlaka bir faydası olacaktır. Ben bikaç yıl önce tüylerime jilet vurdum daha sonra da korkup bir zaman alamadık kalınlaştılar o zaman pek de erişkin bir yaşım olduğu söylenemezdi ama almaya başladığımdan beri bu limon-tuzu deniyorum. Benim tüylerim bile yavaş çıkıp azaldıysa sizde de mutlaka bir faydası olur. Denemekten zarar gelmez :21::16:

evet bu konu daha öncede açılmış ... doğal olduğu için denenebilir yani. tüylerini azalttığı ve geç çıkmasını sağlıyormuş. denemeye değer... :)

Cok basit canim agda yada epilasyon yaptiktan sonra tuylerin gec cikmasi ve incelmesi icin limon ve tuzu karistirip bacaklarinda aldigin yere sur basta dayanabilirsen hafif bi yanma olabilir tabi yeni aldigindam bi kac gunsurmeye devam et tuylerin daha gec daha ince cikiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back