bence anne olmak bu..

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
kızlar bugün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum size..
bazı arkadaşlar boş yere konu açtığımı düşünebilir belkide gereksiz görebilir bu yaşadığımı ama bence önemli bi olay bunu sizinlede paylaşmak istedim..
bugün akşam ezanı okunurken kızımla balkonda ezanı dinliyorduk..sonra aşağıda duran çöpler dikkatimi çekti sanki kımıldıyordu poşetler :1shok: dikkatli bi şekilde baktığımda bir kedi yiyecek bulmak için poşetleri karıştırıyordu kediyi tanıdım hemen geçen ay yan bahçede doğum yapmış bahçe sahipleride onu atmıştı yola bende yiyecek götürüp diğer evin bahçesine bırakmıştım yavrusuyla...
neyse kızımla buzdolabından sucuk aşırdık :asigim: sonra kediye attım ve beklediğim tepkiyi verdi sucuğu ısırmadı yemedi bile hemen öbür bahçeye atlayıp yavrusuna götürdü yavrusu onu yerken tekrar çöplere doğru geldi yukarı bana doğru baktı miyavladı teşekkür etti sanki ve yine çöpleri karıştırmaya başladı kaburgaları sayılıyordu artık zayıflıktan kimbilir ne kadar süredir açtı ama hiç yemeden yavrusuna götürdü onu bence doğurmaktan çok bakmak daha önemli...
ne kadar nankör deseler bile bence doğuran bakan her canlı kutsaldır...

:gitme: :gitme: :gitme:
evet annelik bu olsa gerek bugün haberlerde izledim 27 yasindaki türk kadin önce 2 aylik yavrusunu sora 4 yasindaki yavrusunu sonrada kendini 4. ksáttan asagi atmis
bebek ve anne yasamiyor
cocuk agir yarali
baba sokta mahvolmus sinir krizi geiriyor
niye yaptin be kadin bunu

:gitme: :gitme: :gitme:
evet annelik bu olsa gerek bugün haberlerde izledim 27 yasindaki türk kadin önce 2 aylik yavrusunu sora 4 yasindaki yavrusunu sonrada kendini 4. ksáttan asagi atmis
bebek ve anne yasamiyor
cocuk agir yarali
baba sokta mahvolmus sinir krizi geiriyor
niye yaptin be kadin bunu

dogumdan sonra psikoljik sorunlari varmis kadinin yanilmiyorsam.. senağlama

bende izledim o haberi yazık olmuş hepsine ama kadının psikolojisinin bozulduğunu anlamayan insanlarda da hata var bence ilk öncede kocasında sonuçta doğum yapmış bi kadın anlayışlı davranıp onu yanlız bırakmamaları gerekirdi...
mesela ben sıyırmak üzereyim ama atlamadım zaten ben niye atlayayım kaynanamı atarım :roflol:

bende izledim o haberi yazık olmuş hepsine ama kadının psikolojisinin bozulduğunu anlamayan insanlarda da hata var bence ilk öncede kocasında sonuçta doğum yapmış bi kadın anlayışlı davranıp onu yanlız bırakmamaları gerekirdi...
mesela ben sıyırmak üzereyim ama atlamadım zaten ben niye atlayayım kaynanamı atarım :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Walla iyi yaparsın..Ben bile tanımadan uyuz oldum kadına: )

eyy güzel Allahım her canlıya annelik duygusunu merhametini vermişsin.ama gel gör ki bunun farkına bi hayvan bile varabilmişken nice kadınlarımız varki küçücük meleklere eziyet eden.neyse anne olunca daha bi hassas oluyor insan yahuu mafoldumben

öfff okurken bile gözlerim doldu çok iyi bir kalbin var canım senin güzel bakan güzel görür ben hep buna inanırım.ve sende çok güzel bakıyorsun.

ben kedileri sevmem ama anlattığın olay çok duygulandırdı beni. kedileri sevmem çünkü çok korkarım onlardan. ama kediler beni çok sever nereye gitsem bir kedi peşime takılır.

korktuğun içindir belkide :)

ay heralde. bir yere yemeğe gideriz ayağıma kedi dolanır çığlık çığlığa kaçarım. bir keresinde sokaktaki büyük çöp tenekesini açtım içinden kedi fırladı. ödüm koptu. ben sinekten bile korkarım yaw:kedi:

ben çok çok seviyorum nankör olduklarına da inanmıyorum insanlar kadar nankör hiçbir varlık olamaz..korktuğum hiçbir hayvan yo sadece tiksindiğim var :)
böcek türleri oda..
kızım biraz büyük olsa kesin alırım kedi ama öyle petshoptan değil sokakta annesiz kalmış yavru yada veterinere bırakılan sahipsiz kedilerden..
zaten evlenmeden önce hep öyle yaptım kendimi bildim bileli..
hatta çok komik olacak bu ama maaşımı aldığım gün annemle kasaptan 3 4 kilo et alıp sokak sokak gezer nerede kedi köpek görürsek ona verirdik bu beni çok mutlu ederdi..
şimdi ise evde saka kuşum ve kocaman bi akvaryum var kedi yasak yani....

aynen bende herşeyden kokuyorum:kedi:

gecen gün esim pencerede sigara icerken eve kocaman bi kelebek girdiii
beni görmen lazimdi ben kactikca o bana dogru geldi
esime cikartmasi icin yalvardim resmen benim halimi görünce oda gülme krizine girdi
gitmis bide duvara yapismis yemek yiyemedim

en sonunda esim cikartti evden kelebegi bide dalga gecti gece yatagina giricek diye :roflol:

elifçim çok güzel bir yazı canım hele hele böyle kötü haberler televizyonda çoğalmışken kimi evlat annesini bıçaklar kimi anne bebeğini balkondan atar böyle haberler ne kadar çok çoğaldı farkındamısınız artık haberlere bakmak istemiyoum nereye doğru gidiyoruz bilmiyorum Allah evlatlarımıza ileride hayırlı yazılar yazsın bende geçen bir belgeselde izledim penguenlerin hayatı yeni doğmuş bir pengueni kartal kapmak istiyor tabi biraz zarar veriyor ama annesi kartalın üstüne üstüne gidiyor kendini tehlikeye atarak annede zarar görüyor ama galip geliyor yavrusunu kurtarıyor ve üstündeki kanları temizliyor çok tuhaf olmuştum seyrederken yaa annelik çok kutsal ve dünyanın en güzel duygusu Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin inş...a.s.a.s.a.s.

ay canım ya bak işte anne oda yavrusunu kurtarmak pahasına canını hiç düşünmeden tehkileye atıyo..
bazen insanlardan nefret ededim geliyo heleki bi tanıdığım gögüsleri bozulmasın diye bebeğine süt vermemiş ve bebeği açlıktan ölmüş..
tabi ben o zaman piyasada yoktum şimdi 65 yaşında o kadın..

ay canım ya bak işte anne oda yavrusunu kurtarmak pahasına canını hiç düşünmeden tehkileye atıyo..
bazen insanlardan nefret ededim geliyo heleki bi tanıdığım gögüsleri bozulmasın diye bebeğine süt vermemiş ve bebeği açlıktan ölmüş..
tabi ben o zaman piyasada yoktum şimdi 65 yaşında o kadın..

yuhhhh artık ne demeye doğurmuş ozaman. tövbe tövbe içimden geçeni söylesem olmaz şimdi :eek:lmaz:

X