Ben

be your selff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
2.899
5.492
78
Günaydın
23 yaşındayım , boynumda ve belimde kahverengi ben çıktı.
Sonradan fark ettim.
Cildiyeden randevu aldım haftaya çarşambaya verdiler.
Sonradan ben çıkar mı ?
Dünden beri kafama takıyorum.
Çıkarsa neden çıkar ?

Konu yanlış yerde mi bilmiyorum ??
Öyleyse tasinsin ama bu benim için bir dert oldu

Sonradan ben elbette çıkar, stres, yediklerimizin etkisi, güneş ışınlarının etkisi bunlar neden olabilir. Her insanın teni bir değildir. Hassas bir cilde sahip insanların dikkat etmesi gerekiyor, güneş kremi kullanırken bile sadece yüz bölgesine sürmek yetmiyor bunu yayarak boyun bölgesine bile sürmeliyiz.

Buğday tenliyim. Evet bi kaç gündür stresli ve uykusuzum.
Benim korkum herhangi bu hastalık olması yada çoğalması

sonradan ben çıkar. bende de çıkmıştı. yani bazı benler (çok koyu, çok büyük, et beni vs) tehlikeli ama onun dışında öyle çok korkacak bi durum olduğunu sanmıyorum. güneşten korumak gerek ama.

Güneşin görmedigi yerlerde çıkmış bir kaç tane.
Boyu normal renginde anormallik de yok.
Diğer doğuştan olan benlerle aynı.
Sonradan çıktığını bilmiyordum ondan bu kadar taktim zaten

Güneşin görmedigi yerlerde çıkmış bir kaç tane.
Boyu normal renginde anormallik de yok.
Diğer doğuştan olan benlerle aynı.
Sonradan çıktığını bilmiyordum ondan bu kadar taktim zaten

internette aratabilirsin.

telaşlanma bence, doktora gidecekmişsin zaten.

çikar sonradanda korkma panik yapma.sadece cok buyuk şekilsiz ve rengi karışık olanbenlerden şüphelenmelisin.

Buğday tenliyim. Evet bi kaç gündür stresli ve uykusuzum.
Benim korkum herhangi bu hastalık olması yada çoğalması
Sizin gibi buğday tenliyim, zaman aralığına dikkat etmedim ama çocukluğumdan beri benler çıkar vücudumda, bir sağlık sorunu mudur diye hiç araştırmadım, doktora gitmedim, benlerim yüzünden hiçbir sağlık sorunu da yaşamıyorum, 45 yaşındayım ve çok şükür hala sağlıklıyım.
Doktora gidin tabii ama kafanıza takıp üzüleceğiniz birşey değil bu benler.

arkadaşlar yüzümde 2 tane ben var ve aldırmak istiyorum :- ( internetten araştırdım Bakırköy de İdeaklinik diye bir yer varmış oradan randevu almak istiyorum ama tedirginim açıkçası. yorumlarınız nedir ? tecrübe eden yada bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…