Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim ayrıcada tebrik ederim. inşallah ben de sizin gibi bir başarı öyküsüne sahip olurumÜslubunuz çok hoşuma gitti. Ben de 90 kilodan 65e düşmüş eskilerin bir yaralı şişmanı olarak "ben bu koca boğazı tutup, totomu oynatmışsam, herkes yapar bu işi" diyerek size kolaylıklar dilemek istedim. Umarım en kısa sürede , sağlıklı bir şekilde fazla kilolarınıza veda edersiniz.
teşekkür ederimTopiğinizi takip edeceğim... Başarılar diliyorum.
lise 2de başladım sigaraya.. şu an içmiyorum. bebek istediğim için bıraktım sigarayı. oğlumdan sonra tekrar başladım. kızımda yine bıraktım ve bir daha başlamayı düşünmüyorum. canım çekiyor bazen.. ama neyi canım çekmiyor ki zaten? inşallah sen de sigarayı bırakırsınBende sigarayi birakirsam herkes birakir diyorum yaparsın inş arkadaşım bol şans
Bende sigarayi birakirsam herkes birakir diyorum yaparsın inş arkadaşım bol şans
Hangi marka elektronik sigara kullandin ay bana şöyle detayli yazarmisin ilaç irade hersey denedim birde bunu deneyeyim çok dua ederim sana birakirsamBen sigarayı elektronik sigara ile bıraktım. Bunu kullanmak zor ama dozu azalta azalta bitirdim, şu an nikotinsiz kullanıyorum, yakında onu da bırakmak istiyorum artık likidim bitene kadar içeceğim. Sigarayı bırakmak kilo vermekten bile zor, Allah yardımcımız olsun.
şişmanlama maceram işte bu kadar mide bulandırıcı... bunu tersine çevirmem lazım.
dezavantajlarım:
1- hipotiroid hastasıyım.
2- aşırı büyük ve doymak bilmeyen bir midem var, çokçokçokçok iştahlıyım
3- aburcuburu çok seviyorum.
avantajlarım:
1- tiroid ilacım var :)
2- emziriyorum ve emzirirken çok kalori yakıldığını biliyorum.
3- daha ünce 95ten 72ye düşmüş bir başarı hikayem var, demek ki yine başarabilirim.