ben zayıflamaya karar verdim ....:/

kbryzr

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
9
0
6
merhaba arkadaşlar ben zayıflamaya karar verdim ve bitkisel ilaç yardımı istıyorummm .maures mi acı biber hapı mı ? yardımmmm:5::5::5:

Ben cok zayifim bunu sen uzul diye demiyorm 48 kiloyum ve kilo almaya calisiyirm doktorum kilo almanin daha zir oldugunu syledi ki gercektende oyle ben yemek yiyorum ama metabolizmam cok hizli yer yemez afedersinde lavabodayim internetten metabolizmayi hizlandiran besinleri bul yemekten once onlari ye ama ilac kullanma yada manken diyeti felan onlara kalkisma sagligindan olma sakin istesen basarirsin gecen haberlerde dnledm 203 kilo vermis adam suan 99 kilo ve 26 yasinda kitap cikarmis ve hic destek almadan vermis. Yag yakmak kolay segil aclik surumun once karbonhidtari sonra yagi ve sonra proteini yakarsn karbobhidrati yakmadan yaga ulasamazsn karbon. Yakmak icinde icerisnde karbon. Olan besinlerden uzak durmak duz mantik dene benxe ve azimli ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:( hayır sakın yapma bende senin gibiyim ilaç kullanmayı aklından ble geçirme ama :( ben yenii bir özel siteye üye oldum harika programlar veriyoarlar ve destek oluyorlar istersen sende bir dene :(

Bence bu bir karar değil.

Zayıflamak istiyorsan daha sağlıklı yollardan gitmelisin. Belki denemiş olabilirsin ancak bünyene uygun olanı bulamamışsındır.

Haplara vereceğin parayı bir diyetisyene vererek güzel sonuç alabilisin.

Birde sayısal loto oynamadan sayısal çıksın dileği gibi zayıflamak eğer hareket etmessen hiç birşey olmaz.

Kk da çok güzel zayıflama topikleri var birine başvuru yaparak başlayabilirsin.

İnsanlar haftada 500gram verince seviniyorlar buna bende dahil.

Kolay yoldan zayıflamak en basiti hemde bu yolla daha sonra aynı kiloları alıyorsun olan sağlığına oluyor belkide ölüme yol açıyor.

Elbette karar senin acak istediğin seylere kavuşmak için biraz zorlansan iyi edersin daha önce denemeişsin bir daha dene

Son düzenleme:
bence de ilaca kasınlıkle hayır! sağlıklı olan yolları denemelısın. bıraz vaktını ayırıp arastırma yap ınternetten mesela arkadasın dedıgı gıbı metabolızma hızlandıran yıyeceklerı tuketmeyı bak. bı de bugunlerde herkesın agzında olan alkalı dıyetı dıye bırsey var. ben bu konuyu arastırdım uygulamaya da basladım ama dısarıdan herhangı ılac tarzı bırsey kullanmıyorum sadece gunde 1 lıtre karbonatlı su tuketıyorum. hıc bır zararı yok aksıne mıde problemlerıne bıle cok ıyı gelıyor.sadece ulser ve mıde yaraları olanların kullanmaması gerekıyormus. amaç vucutta alkalı degerını yuksek tutmak yağ yakmını hızlandırıyormus bır haftadır denıyorum ve bu kadar kısa zamanda da etkısını gordum dıyeblırım. sende bunu arasıtırıp kendıne uygun oldugunu dusunursen deneyebılırsın. yedıgıne ıctıgıne de dıkkat etmen gerekır tabı bunları yaparken

vallahı beni motıve ettınız saolun kızlar yürüyüşede baslycam oncekınden dha fazlada dıkkat edeyım yedıklerıme ...:3:

üç hafta önce her zamanki gibi kilo vermeye karar verdim daha önce cok denedim ama beceremedim diyet pisikolojisine girince insan daha ac oluyor sanki busefer basaracaksin dedim ve sabah uyandigimda artik saglikli beslenecegim diyererek basladim o sabah kafama göre bir liste ayarladim kendime su an sekiz kilo verdim hedefim 16-17kilo daha vermek eger Istersen yediklerimi liste halinde paylasa bilirim hem cok kolay hem doyurcu hemde zengin isi olmayan seyler :))

üç hafta önce her zamanki gibi kilo vermeye karar verdim daha önce cok denedim ama beceremedim diyet pisikolojisine girince insan daha ac oluyor sanki busefer basaracaksin dedim ve sabah uyandigimda artik saglikli beslenecegim diyererek basladim o sabah kafama göre bir liste ayarladim kendime su an sekiz kilo verdim hedefim 16-17kilo daha vermek eger ıstersen yediklerimi liste halinde paylasa bilirim hem cok kolay hem doyurcu hemde zengin isi olmayan seyler :))

merhaba müjde ben merak ettim yemek listeni rica etsem paylaşabilir misin?

Öncelikle kendime diyet olan ürünler almadigimi belirtmek isterim ne varsa o yani :) sabah kalkip kahvaltimi yaptim beyaz ekmek yerine tahilli ekmek yedim iki üc dilimkadar yaninda beyaz peynir abartmama sartiyla bir dilim salam domates salatalik ve yesliklerden olan ggöz doyurucu bir tabak hazirladim kendime öglen oldugunda canimin istediğine göre hamur işi tatli haricinde bir çeşit yemek yaptim örnegin bortatli kasigi yag ile kendime tavuk sote yaptim bol sebzeli ve baharatli aksanlari ise yulafli yogurt cçorbası ki ben aslinda yulafdan nefret ederim ama bu corbanin icersinde onun yulaf olduguni fark edemezsin bile aksamlari mutlaka bu corbayi yapıyorum kendime ara öğünlerde aciktigim taktirde yoğurt veya cacik yedim olmadi salata yaptim yedim yanliz fark ettimki yoğurdun gercekden kilo kaybina cok faydasi var ve mutlaka her yedigim seyi aci yedim acinin metepolizmayi hizlandirdigi bir gerçek umarim yardimci olmusumdur baska sorun olursa seve seve cevap veririm :)

Back