ben yine bir hata yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Verdiği tepkiler hiçte normal değil.
Acaba kendine pc almak için bahane mi üretti?
Sen dosyalarını yedekle güzelce format attır mis gibi kullan pcni oda naparsa yapsın.

ıkınızde haksızsınız
1 aydır sıze pc yapılmalı ne dosyanı yedeklıceksen yedekle artık demıs
kuşumuz paytak 1 ayda 10 kelıme ogrendı yanı neye 1 ay konussan dıle gelır artık

ben esınızın yerınde olsam dırekt gıder yenı bılgısayar alır o sıkıntılı pc ıle sızı bas basa bırakırdım arızalandıgında da gıdıp yaptırırsın derdım ofke kontrolsuzlugu var ama sızın kadar uyusuk bır ınsan baska hangı konularda da boyle yavas davranıyorsa ınsanın sabrı da azalabılır

eskı konularınıza baktım
sabır tasını catlatırsınız kusura bakmayın yemek yapmaya falan da usenıyorsunuz sız yasamaya usenıyorsunuz

1 ay boyunca esınıze bırsey soylesenızde yapmasa burada yandım allah ımdat dıye kıyamet koparırsınız yanı kendınızı onun yerıne koyun dıyecegımde sız ona da usenırsınız sımdı

ama ben hep kendimi düzeltmeye çalışan biriyim mesela o gündür yemek yapıyorum. şimdi de ona kendimi anlatmaya uğraşıyorum. bir tartışma olsa ilk yüzüne gülen ben olurum. ama o sadece iyiyken çok iyi. kötüyken o kadar kötü ki. yani kötü bir söz söylemiyor belki ama küsüyor, böyle bana tamamen kötü biriymişim gibi davranıyor.

ben kendimi düzeltmeye çalışıyorum, o günden beri yemek yapıyorum, bir tartışma olsa ben kendimi anlatmaya çalışırım, ilk yüzüne ben gülerim, ilk ben affederim. ama o iyiyken çok iyi. kötüyken buz kesiyor. böyle garip davranışları oluyor. ben kötü bile olsak dayanamam konuşurum o kesinlikle konuşmaz sanki yabancıymışız gibi

Adama sizin uyuşukluğunuz batmış artık. Başka konularda kendinizi toparlamaya çalışsanız da bu konuda çaba göremedikçe hep dikinize gider bence. Ben de balık burcuyum oradan biliyorum. Bir şey battı mı batıyor insanın gözüne. Uyuşukluğunuzdan ve erteleme hastalığınızdan kurtulmaya çalışın. Yoksa ne yaparsanız yapın eşinizin gözüne batacaksınız. Mesele bilgisayar da değil farkındaysanız. Dediğimi uygulayın, bence normale döner, görün bakın

Adam hakli degil ki.. bir baskasinin esyasini parcalamamayi atmamayi zarar vermemeyi ben 3.5 yasinda ki kizima bilr ogrettim. Esiniz daha ogrenememis.

5 yıllık bilgisayar düzenli kullanılmadıysa yedeklemesi uzun sürer öyle bi iki saatimi ayırıp bitirim diyemezsiniz zaten eşiniz abartmış bana çok yersiz tepki gibi geldi. Ay ben anlatim sana sen at formatı boşver o alıyosa alsın kendine yeni pc çok zor sanki format atmak

şimdi dışarı çıktı, bende dosyaları aktarıyorum dedim o iş geçti artık diyor. resim attım dosyaları atma süresi 3 saat görünüyor daha da yükseliyor süresi

pcde binlerce dosya var ne biliyim hepsine bakıp silip düzenlerim diye düşündüm ama ders çalıştığım için uğraşamadım
o kadar dosya bırıkmesıde uyusukluktan bır tertıp duzen belırlesenız calısmanız aradıgınız seye ulasmanız da kolay olur bınlerce dosyaya tek tek bugun baslasanız bıtırmenız aylar surecekken 1 aydır bakmayı ertelemıssınız hepsıne bakıp duzenlıcem dıyorsunuz ohooo
pc calısma seklınızı bozacak kadar yavaslamıs ve yapılması gerekıyor çökse o bınlerce dosya zaten gıdecek aylardır erteledıgınıze gore pek de onemlı degılmıs demek kı o zaman ? yanı ben olsam oyle dusunurum onem vermedıgı seyde nıye dıretıyor duzgun calısmasına da engel oluyor ustelık derım

ha dedıgım gıbı mause atması sacma o tam ergenlık ama sinirlenmekte coook haklı ben olsam kendıme bılgısayar alır sen bu uyusuklugunla ne halın varsa gor derdım kendı tercıhınız sonucta . bırdahakıne oyle yapar ınsallah

kesınlıkle katılıyorum

1 ay da baya fazla yalnız
Gerçekten vermek istemediğinizi düşünmesi normal çünkü erteleme dediğimiz şey 3/5 gün olur hadi 10 gün olsun 1 ay cidden fazla
Sergilediği tavır yanlış

Eşiniz fazla agresif gibi. Siz bir hata yapmamışsınız. Anladığım kadarıyla oyun oynayamadığı için bunca öfkesi. Siz ders çalışıyorum demissiniz, oyun oynayacaksa kalkmaz başından zaten kolay kolay. Bu durumda da siz ders calisamayabilirsiniz. Kendisine yeni bilgisayar alması daha mantıklı tabi.
Ama bu durumu da konuşun, bu kadar basit bir şeye bu kadar fazla öfkenin normal olmadığını anlasın.

Yalnız hep bir erteleme, bir umursamazlık, üşengeçlik durumu söz konusu. Üşenmeyip nasıl evlendiniz hayret

Yalnız hep bir erteleme, bir umursamazlık, üşengeçlik durumu söz konusu. Üşenmeyip nasıl evlendiniz hayret
bilmiyorum zaten evlilik de zor geliyordu, sevgiliyken de söylüyordum, arardı telde napıyorsun derdi evdeysem çoğu zaman uzanıyorum derdim, bir de derdim hep ben evde hiç iş yapmıyorum, yemeğe suya sabuna dokunmadım diye o da alışırız beraber yaparız diyordu

Şey gibi olmuş ben eşime kredi kartıyla çok alışveriş yapıyosun biraz daha idareli git demiştim bu lafıma alınıp kartı kapatmış bana küsmüştü. Enteresan bunlar canım boşver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…