- 8 Ağustos 2010
- 3.039
- 4.127
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Verdiği tepkiler hiçte normal değil.eşim bilgisayara format atalım diyordu 5 yıllık bilgisayar, yavaşlamıştı baya. bende tamam dedim ama içinde o kadar dosya, resim video var ki, bunları inceleyip gereksizleri silip yedekleyim dedim. ama bu iş de çok uzun sürecekti bende erteledim sürekli. bir de pcden ders çalışıyorum her gün. tek bekletme sebebim buydu.
bugün götürücem bilgisayarı dedi. yok dedim içinde özel şeyler var, hatıralar var. eşimde dedi ki sen bilgisayarı bana vermek istemiyorsun diye gurur yaptı. ben o bilgisayara elimi sürmem dedi. sonra mouse nerde dedi. gitti pencereyi açıp mouseun parçasını camdan aşağı atmaya kalktı. bende atarsan asla konuşmam dedim. o da yere fırlattı.
şimdi de diyor ki ben kendime kredi kartıyla yeni bilgisayar alıcam. sende o yavaş pcyle ne halim varsa gör diyor. seninde bilgisayarın bozulacak o zaman napacaksın dedi.
sen beni tanımadın mı dedim neden vermek istemeyim, gittim mouse aldım dosyaları da yavaş yavaş düzenliyordum dedim. bir türlü anlamıyor. beni böyle kötü niyetli biri gibi göreceğini bilmiyordum dedim. benim tek hatam ertelemekti dedim. inanmıyor, fakir ama gururlu erkek gibi davranıyor. babam bana almıştı ya bu bilgisayarı ben ondan vermemişim.
ya şimdi biliyorum adam haklı diye yorumlar gelecekte verdiği tepkiler de normal mi sizce camdan atmalar, fırlatmalar garip geliyor bana.
ama ben hep kendimi düzeltmeye çalışan biriyim mesela o gündür yemek yapıyorum. şimdi de ona kendimi anlatmaya uğraşıyorum. bir tartışma olsa ilk yüzüne gülen ben olurum. ama o sadece iyiyken çok iyi. kötüyken o kadar kötü ki. yani kötü bir söz söylemiyor belki ama küsüyor, böyle bana tamamen kötü biriymişim gibi davranıyor.Eşiniz fazla yüksek tepki vermiş evet ama onun da canına tak etmiş olmalı eringeçliğiniz. 1 ay uzun zaman sonuçta. Diğer konunuza da yorum yapmıştım. Yemek yapmaya, tahta yıkamaya erindiğiniz gibi bunu da ağırdan alınca adamda şartel atmış demek ki. Sırf bu konu özelinde bakarsak eşinizi haksız bulabilirim ama toplamda bakınca adam da peygamber değil sonuçta. Sabır, sabır da nereye kadar.
halbukı bır 10 ay da beklenırdı yanı dımı ne olacak kıbir aydır erteliyorum diye yapıyor
ben kendimi düzeltmeye çalışıyorum, o günden beri yemek yapıyorum, bir tartışma olsa ben kendimi anlatmaya çalışırım, ilk yüzüne ben gülerim, ilk ben affederim. ama o iyiyken çok iyi. kötüyken buz kesiyor. böyle garip davranışları oluyor. ben kötü bile olsak dayanamam konuşurum o kesinlikle konuşmaz sanki yabancıymışız gibiıkınızde haksızsınız
1 aydır sıze pc yapılmalı ne dosyanı yedeklıceksen yedekle artık demıs
kuşumuz paytak 1 ayda 10 kelıme ogrendı yanı neye 1 ay konussan dıle gelır artık
ben esınızın yerınde olsam dırekt gıder yenı bılgısayar alır o sıkıntılı pc ıle sızı bas basa bırakırdım arızalandıgında da gıdıp yaptırırsın derdım ofke kontrolsuzlugu var ama sızın kadar uyusuk bır ınsan baska hangı konularda da boyle yavas davranıyorsa ınsanın sabrı da azalabılır
eskı konularınıza baktım
sabır tasını catlatırsınız kusura bakmayın yemek yapmaya falan da usenıyorsunuz sız yasamaya usenıyorsunuz
1 ay boyunca esınıze bırsey soylesenızde yapmasa burada yandım allah ımdat dıye kıyamet koparırsınız yanı kendınızı onun yerıne koyun dıyecegımde sız ona da usenırsınız sımdı
pcde binlerce dosya var ne biliyim hepsine bakıp silip düzenlerim diye düşündüm ama ders çalıştığım için uğraşamadımhalbukı bır 10 ay da beklenırdı yanı dımı ne olacak kı
tovbe ya
Adama sizin uyuşukluğunuz batmış artık. Başka konularda kendinizi toparlamaya çalışsanız da bu konuda çaba göremedikçe hep dikinize gider bence. Ben de balık burcuyum oradan biliyorum. Bir şey battı mı batıyor insanın gözüne. Uyuşukluğunuzdan ve erteleme hastalığınızdan kurtulmaya çalışın. Yoksa ne yaparsanız yapın eşinizin gözüne batacaksınız. Mesele bilgisayar da değil farkındaysanız. Dediğimi uygulayın, bence normale döner, görün bakınama ben hep kendimi düzeltmeye çalışan biriyim mesela o gündür yemek yapıyorum. şimdi de ona kendimi anlatmaya uğraşıyorum. bir tartışma olsa ilk yüzüne gülen ben olurum. ama o sadece iyiyken çok iyi. kötüyken o kadar kötü ki. yani kötü bir söz söylemiyor belki ama küsüyor, böyle bana tamamen kötü biriymişim gibi davranıyor.
Adam hakli degil ki.. bir baskasinin esyasini parcalamamayi atmamayi zarar vermemeyi ben 3.5 yasinda ki kizima bilr ogrettim. Esiniz daha ogrenememis.eşim bilgisayara format atalım diyordu 5 yıllık bilgisayar, yavaşlamıştı baya. bende tamam dedim ama içinde o kadar dosya, resim video var ki, bunları inceleyip gereksizleri silip yedekleyim dedim. ama bu iş de çok uzun sürecekti bende erteledim sürekli. bir de pcden ders çalışıyorum her gün. tek bekletme sebebim buydu.
bugün götürücem bilgisayarı dedi. yok dedim içinde özel şeyler var, hatıralar var. eşimde dedi ki sen bilgisayarı bana vermek istemiyorsun diye gurur yaptı. ben o bilgisayara elimi sürmem dedi. sonra mouse nerde dedi. gitti pencereyi açıp mouseun parçasını camdan aşağı atmaya kalktı. bende atarsan asla konuşmam dedim. o da yere fırlattı.
şimdi de diyor ki ben kendime kredi kartıyla yeni bilgisayar alıcam. sende o yavaş pcyle ne halim varsa gör diyor. seninde bilgisayarın bozulacak o zaman napacaksın dedi.
sen beni tanımadın mı dedim neden vermek istemeyim, gittim mouse aldım dosyaları da yavaş yavaş düzenliyordum dedim. bir türlü anlamıyor. beni böyle kötü niyetli biri gibi göreceğini bilmiyordum dedim. benim tek hatam ertelemekti dedim. inanmıyor, fakir ama gururlu erkek gibi davranıyor. babam bana almıştı ya bu bilgisayarı ben ondan vermemişim.
ya şimdi biliyorum adam haklı diye yorumlar gelecekte verdiği tepkiler de normal mi sizce camdan atmalar, fırlatmalar garip geliyor bana.
şimdi dışarı çıktı, bende dosyaları aktarıyorum dedim o iş geçti artık diyor. resim attım dosyaları atma süresi 3 saat görünüyor daha da yükseliyor süresiAdama sizin uyuşukluğunuz batmış artık. Başka konularda kendinizi toparlamaya çalışsanız da bu konuda çaba göremedikçe hep dikinize gider bence. Ben de balık burcuyum oradan biliyorum. Bir şey battı mı batıyor insanın gözüne. Uyuşukluğunuzdan ve erteleme hastalığınızdan kurtulmaya çalışın. Yoksa ne yaparsanız yapın eşinizin gözüne batacaksınız. Mesele bilgisayar da değil farkındaysanız. Dediğimi uygulayın, bence normale döner, görün bakın
o kadar dosya bırıkmesıde uyusukluktan bır tertıp duzen belırlesenız calısmanız aradıgınız seye ulasmanız da kolay olur bınlerce dosyaya tek tek bugun baslasanız bıtırmenız aylar surecekken 1 aydır bakmayı ertelemıssınız hepsıne bakıp duzenlıcem dıyorsunuz ohooopcde binlerce dosya var ne biliyim hepsine bakıp silip düzenlerim diye düşündüm ama ders çalıştığım için uğraşamadım
kesınlıkle katılıyorumAdama sizin uyuşukluğunuz batmış artık. Başka konularda kendinizi toparlamaya çalışsanız da bu konuda çaba göremedikçe hep dikinize gider bence. Ben de balık burcuyum oradan biliyorum. Bir şey battı mı batıyor insanın gözüne. Uyuşukluğunuzdan ve erteleme hastalığınızdan kurtulmaya çalışın. Yoksa ne yaparsanız yapın eşinizin gözüne batacaksınız. Mesele bilgisayar da değil farkındaysanız. Dediğimi uygulayın, bence normale döner, görün bakın
Yalnız hep bir erteleme, bir umursamazlık, üşengeçlik durumu söz konusu. Üşenmeyip nasıl evlendiniz hayreteşim bilgisayara format atalım diyordu 5 yıllık bilgisayar, yavaşlamıştı baya. bende tamam dedim ama içinde o kadar dosya, resim video var ki, bunları inceleyip gereksizleri silip yedekleyim dedim. ama bu iş de çok uzun sürecekti bende erteledim sürekli. bir de pcden ders çalışıyorum her gün. tek bekletme sebebim buydu.
bilmiyorum zaten evlilik de zor geliyordu, sevgiliyken de söylüyordum, arardı telde napıyorsun derdi evdeysem çoğu zaman uzanıyorum derdim, bir de derdim hep ben evde hiç iş yapmıyorum, yemeğe suya sabuna dokunmadım diye o da alışırız beraber yaparız diyorduYalnız hep bir erteleme, bir umursamazlık, üşengeçlik durumu söz konusu. Üşenmeyip nasıl evlendiniz hayret
Şey gibi olmuş ben eşime kredi kartıyla çok alışveriş yapıyosun biraz daha idareli git demiştim bu lafıma alınıp kartı kapatmış bana küsmüştü. Enteresan bunlar canım boşvereşim bilgisayara format atalım diyordu 5 yıllık bilgisayar, yavaşlamıştı baya. bende tamam dedim ama içinde o kadar dosya, resim video var ki, bunları inceleyip gereksizleri silip yedekleyim dedim. ama bu iş de çok uzun sürecekti bende erteledim sürekli. bir de pcden ders çalışıyorum her gün. tek bekletme sebebim buydu.