- 19 Mart 2013
- 180
- 11
- 318
merhaba arkadaşlar.şimdiye kadar kalbimle ilgili tek sorunum çıkmamıştı ta ki geçtiğimiz cuma gününe dek dersanede bir anda fenalaştım.derste kalbimin şiddetle attıgını hissedince hocadan tuvalet izni istedim elime yüzüme su serptim fakat hala geçmeyince bu sefer hocadan yardım istedim.ama bu çok değişik bir şeydi dediğim gibi ilk defa yaşadığım için hayatım boyunca unutamayacagım bir agrıydı.bir anda kalbimde bir baskı hissettim ve kalbimin atışına nefes alış verişlerim sanki yetişemedi ellerim ve ayaklarımın buz gibi oldugunu hissettim sonra ellerim ve ayaklarım uyuştu.sanki kalbim yerinden fırlayacaktı ve canımın inanın bogazımda oldugunu hissettim.herhalde ölüyorum ben buraya kadarmış dedim.meğer kalbimin ritmi 180 e kadar çıkmış ambulansla yetiştirler hastaneye doktor psikolojik bir sorun dedi falan aradan 3 gün geçmedi bu sefer okuldada üstelik daha ilk dersten fenalaştım nabzım 130 lara çıkmış bunda dersanedeki gibi kötü değildim fakat kalbim rahat vermiyordu.şimdi ne yapacagım bilmiyorum ama çok korkuyorum şimdiye dek ne stresli günlerim geçti ama hiçbir zaman kalbimden şikayetim olmadı yakın zamanda gireceğim birde sınavım var bu sebeple bu hastalıgın benim önümü kesmesinden korkuyorum.bu konuda tecrübeleri olan arkadaşların yardımını bekliyorum (