ben yeniyim

lebiso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
2
0
45
merhaba arkadaşlar,

ben bu siteye üye olalı 1 yıl oldu ama ilk kez yazıyorum yani yeni tanışacağız. Ben 3,5 yıllık evliyim ve neredeyse o gün bugündür tedavi görüyorum. Sebepsiz interfilite teşhisi kondu ve 3 tane negatif aşılamadan sonra, bu ay içinde ilk kez tüp bebek yaptırdım, geçtiğimiz çok şükür cumartesi pozitif sonucu aldım pazartesi günü ultrasona giricem sizlerle bu mutluluğumu paylaşmak istedim.
Elimden geldiğince sıkıntılarınızı ve mutluluklarını paylaşmak isterim.
Beni de aranızı alırsanız çok sevinirim.

aramıza hoşgeldin lebiso hamişliğinde hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamınada erdirsin
lebiso daha önce neredeydin tedavi aşamanı anlatırdın bize:mymeka: neyse artık gebelik gelişmelerini anlatırsın bizlere tekrar tebrik ederim :1hug:

Hoşgeldin lebiso. Hayırlısı olsun bebeğinin ilk usg görüntüsünü görmek dünyalara bedel hayırlısıyla görüp bir sonraki haftada kalp atışlarını duyarsın inşallah.Keşke tedavi süreçlerindede yazsaydın. Çünkü zor günler yaşıyoruz ister istemez ve bazen çevremizdekiler bile endişelerimizi kaygılarımızı anlıyamıyabiliyorla. Ama burda öyle değil çünkü bura jhepimiz birebir bu işlemleri yaşadık. Şükürler olsunki vademiz gelip allah bize hamileliğide yaşatsın. Bu haberi bekleyen burdaki tüm arkadaşlarıma allah bir an önce bu duyguyu tattırsın inşallah. Hayırlı haberlerini ve gelişmelerini bekliyoruz canım.

merhaba arkadaşlar,

ben bu siteye üye olalı 1 yıl oldu ama ilk kez yazıyorum yani yeni tanışacağız. Ben 3,5 yıllık evliyim ve neredeyse o gün bugündür tedavi görüyorum. Sebepsiz interfilite teşhisi kondu ve 3 tane negatif aşılamadan sonra, bu ay içinde ilk kez tüp bebek yaptırdım, geçtiğimiz çok şükür cumartesi pozitif sonucu aldım pazartesi günü ultrasona giricem sizlerle bu mutluluğumu paylaşmak istedim.

HOŞGELİN MERHABA GÖZÜNAYDIN OLSUN :)) KUCAĞINA ALMAKTA NASİP OLSUN
bende sen gibi 3,5 yıllık evliyim ve 3,5 yıldır bebiş için çabalıyorum yumurtlama takibim yapıldı gebelik olmadı Hsg filmim temiz çıktı sonra 2aşılama yapıldı onlarda tutmadı sanırım pzt yada salı sonuncu yani 3.aşılamamı Olucam şuan iğnelerimi oluyorum bakalım neler Olcak umarım sen gibi bende kavuşurum bebeğime..

hoşgeldin arkadaşım.gözünaydın ne mutlu bebeğini görüceksin içinde.allah kucağına almayıda nasip etsin.tebrikler

gözün aydın canım.Zoru atlatmışsın sen.Darısı başımıza artık.Allah seninde kucağına almayı nasip etsin. Bursadasın herhalde nerde ve kime yaptırdın biraz bilgi versene bize.

arkadaşlar ben de mutlu oldum aranıza katıldığım için.
İsterseniz tabiki yaşadığım süreçleri anlatırım.
Ben aynı zamanda maalesef PKO hastasıyım, bu nedenle çok zor günler geçirdim. Tedavi sürecini bilirsiniz zaten ilaçlar, iğneler, bir sürü stres, sıkıntı ama önemli olan bu sıkıntılara rağmen işin başından sonuna kadar olumlu düşünmek.
Ben tedavimi pembemavide yaptırdım. Dr.um Nevin Hanım ama beni aslında oraya yönlendiren yani 3,5 yıldır kahrımı çeken, aşılamalarımı yapan Jimer'den Dr.Jale Gürlüler'dir. Her iki dr.um da çok anlayışlı ve insancıllar. İnanabiliyor musunuz Jale Hn. olumlu haberi alınca Jimer'i sevinçle ayağa kaldırmış.
Arkadaşlar transferden sonra feci halde bel ve kasık ağrılarım oldu taki test gününe kadar ama o gün sonucu aldığımda inanamadım çünkü sanki adet olacak gibiydim.
Eğer bu durumda olanlar varsa sıkmayın canınızı hayat sürprizlerle dolu, o yüzden pozitif olmayı ihmal etmeyin.
Neyse çok uzattım sanırım. tekrar teşekkürler

arkadaşlar ben de mutlu oldum aranıza katıldığım için.
İsterseniz tabiki yaşadığım süreçleri anlatırım.
Ben aynı zamanda maalesef PKO hastasıyım, bu nedenle çok zor günler geçirdim. Tedavi sürecini bilirsiniz zaten ilaçlar, iğneler, bir sürü stres, sıkıntı ama önemli olan bu sıkıntılara rağmen işin başından sonuna kadar olumlu düşünmek.
Ben tedavimi pembemavide yaptırdım. Dr.um Nevin Hanım ama beni aslında oraya yönlendiren yani 3,5 yıldır kahrımı çeken, aşılamalarımı yapan Jimer'den Dr.Jale Gürlüler'dir. Her iki dr.um da çok anlayışlı ve insancıllar. İnanabiliyor musunuz Jale Hn. olumlu haberi alınca Jimer'i sevinçle ayağa kaldırmış.
Arkadaşlar transferden sonra feci halde bel ve kasık ağrılarım oldu taki test gününe kadar ama o gün sonucu aldığımda inanamadım çünkü sanki adet olacak gibiydim.
Eğer bu durumda olanlar varsa sıkmayın canınızı hayat sürprizlerle dolu, o yüzden pozitif olmayı ihmal etmeyin.
Neyse çok uzattım sanırım. tekrar teşekkürler

Lebiso merhaba güzel haberler güzel umutlar aşılıyor insana..Senin de umutların gerçek olmuş ne güzel...Ne güzel ki muradına ermişsin.Bebişinizle sağlıklı sıhhatli bir ömür geçiriniz inşallah.Tüm anneliği arzulayan adaylarımıza da ışık olduğun için teşekkürler...

merhaba arkadaşlar,

hayırlı olsun canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hosgeldin a.s.gözün aydin:nazar:mevlam hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder insallah.dilerim ikiz olur bi kiz bi erkek.sonra onlar büyür rahat edersin. benimde hep hayalim ikiz bebek rabbim herkeze nasip etsin anne olmayi.cok evindim dekrar gözünüz aydin:nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar,

öncelikle hoşgeldin..a.s.ve annelik haberin de hayırlı uğurlu olsun...inş kucağına aldığın günleri de görürsün...:) ben de 2 yıldır uğraşıyorum pko illetiyle..hayırlısı 10 gün sonra ilk aşılamamın sonucunu alcam..inşşşşşş benim gibi bekleyen herkesle beraber güzel sonuçlar alırız.....eeee sende şimi dua edersin bize dimi....yerimseniben

gözünüz aydın canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah benim kardeşim içinde dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş ::emir_bebek:

X