• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bEn yENİYİM gaLiBa...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
KIZLAR...İLŞKİNİN ERTESİ GÜNÜ GELEN KAHVERENGİ SİYAH AKINTIM VAR...geçen sefer de böyle olmuştu BİR İKİ GÜN süyrüyor..
...bu NEyE RİVAYET EDİYOR?
:34:
göğüslerim dolgun ve geçen ay yüzümde hiç görmediğim kadar sivilcem oldu. halsizim ..BUNLARI KURDUM BELKİ DE çünkü 1 ay önce denemiştim ama......:25:

HER NEYSE
BU ARADA EN SON ZARARSIZ OLDUĞU SÖYLENEN MİNİK BİR KİSTİM DE ARDI UNUTMADAN..buna da yoruyorum aman şeytan kulağına..;:(

:44:

hamıle ollabılır mısın??? cunku erken dönem hamılelıktede ilişkiden sonra kahverengi akıntı gelır bazen

hamıle ollabılır mısın??? cunku erken dönem hamılelıktede ilişkiden sonra kahverengi akıntı gelır bazen
15 aylık evliyim ve istiyoruz bir bebeğimiz olsun AMA benim kistim var evliliğimin ilk aylarında doğum kontrol hapı için doktora gittiğmde öğrendim ve doktor zararsız olduğunu söyledi.
İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR HAYIRLISIYLA..ADETİME DE 6-7GÜN VAR...:18:

15 aylık evliyim ve istiyoruz bir bebeğimiz olsun AMA benim kistim var evliliğimin ilk aylarında doğum kontrol hapı için doktora gittiğmde öğrendim ve doktor zararsız olduğunu söyledi.
İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR HAYIRLISIYLA..ADETİME DE 6-7GÜN VAR...:18:

hayırlısı olsun inşallh.benımde kistelrim vardı doktora gittiğimde kistlerimin olduğunu fakat zararlı kistler olmadığını söylemıştı.şuan hamıleyım yanı kistler gebelıge engel degıl doktrumda oyle demıştı ztn

hayırlısı olsun inşallh.benımde kistelrim vardı doktora gittiğimde kistlerimin olduğunu fakat zararlı kistler olmadığını söylemıştı.şuan hamıleyım yanı kistler gebelıge engel degıl doktrumda oyle demıştı ztn

2 GÜNDÜR SÜRÜYOR Bİ SORUN OLMASA BARİ..bi test yapmam grekiyor ama daha önce 2 kez yaptım(2hafta falan önce)
bu arada ayaktayım genelde sınıf öğretmeniyim ve gerçekten yoruluyorum bilemedim şimdi...:2::25::30:

Back