Saç Rengi ve Saç Boyama ben yaptım siz yapmayın paranız boşa gitmesin

kiraz80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
86
0
46
İzmir
loreal reklamını izlediğimde jennifer lopezin saç rengine öldüm bittim hemen sitesinden (face) araştırdım numarasını alayım diye güya çok açık kestane 70 mişşşşş köpük boya !!!!!! hemen aldım ama kutudaki renkle hiç alakası yoktu neyse kullanım klavuzu okudum tek tek uyguladım AMAN ALLAHIM ODA NE SAÇIMI BİLDİĞİN KOYU KESTANE YAPTI Kİ ZEMİNİM AÇIKTI BARİZ BİR ŞEKİLDE KOYULTU ben yaptım siz yapmayın paranızı boşa harcamayın reklamdaki renkle alakası yok millet....resmen kandırmaca

oksidanı yüzdesini doğru ayarladın mı?
bide renk tutturmakta zemin rengi çok önemli

Son düzenleme:
zeminin açık olduğu halde ha??

bilgilendirme için sağol canım bir çok kadın j lo'nun renginden yaptırmak istiyor çünkü.

bence rengi karamel gibi onun kestaneyle alakası yok.

o rengi istiyorsanız bütün gün setteki ayna ve ışıklarla gezmelisiniz..ne kadar çok ışık ve ayna kullanılıyor..ortam belirleniyor..hepsi kandırmaca..ama lorealin boyaları gene güzeldir diğerlerine göre.gerçi daha köpükkullanmadım cesaret edemiyorum.benimnumaram 3.0 ben yapsam acaba daha nasıl olur:26:bu arada çok geçmiş olsun hayatım

geçen markette gördüm köpük boyaların yeni renkleri çıkmış daha açık renklerini getirtmişler şükürki,800,830 bide 730 renkleri vardı hepsi güzel görünüyor ama boyanınca nasıl tutar Allah bilir..

ah canım benim.bende zamanında loreal den öyle bi şok yaşamıştım.benim kullandığım köpük diildi gerçi o zaman köpük boyalar yoktu ama lorealden ağzım yanmıştı yinede.o nedenle herkese renk verme konusunda neva colordan şaşmayın diyorum.tek kelimeyle ne renkse numarası,o renge boyuyo.

canlarım nereden bileyim böyle olacağını ben netten çok araştırdım numarasını firma reklamın altına yazmış sonradan fark ettim benim gibi bir çok kişi kullanıp şookk geçirmiş inanılmaz şekilde koyu çıkıyor bencede newa color en iyisi bide kollestondan şaşmayın koyu isterseniz ayrı konu ama açık renklrde çok başarısız reklamdaki ışıkla falan alakası yok bildiğiniz koyu kestane çıkıyor BENİM ZEMİN RENGİM AÇIK KARAMEL DİBİ BİŞEY Dİ bu rengi koyu kestane yaptı....gerisini siz düşünün az parada deyil zaman kaybı ve saçınızın yıpranmasıda cabası...

oksidanı yüzdesini doğru ayarladın mı?
bide renk tutturmakta zemin rengi çok önemli

canım kutuda ne çıkıyorsa o kendileri ayarlamışlar ben bişey eklemedim hazır büyük pakette olanlardan hani içinden eldiveni falan çıkıyor...... benim zemin rengide açık tı....

köpük boyalar koyu çıkıyor kızlar bununla ilgili bilgilendirici konu açmak gerek arkadaşımda kahveye boyamıştı koyu siyah gibiydi:26:

açık zeminine köpük boya yerine loreal 7,31 uygulasaydın istediğin tona daha yakın bir renk elde etmiş olurdun..

canım nereden bileyim böyle olacağını aman bana loreal deme gözüm korktu bundan sonra newa color çünkü şu anda araştırdım loreal hep koyu çıkıyormuş

canım ben seni faceden nasıl bulabilirim.....

kıslar ben saclarımı bakır boyamıstım ve dıplerden koyular cıkınca dogal rengıne donmek ıstedım ve loreal kopuk boyanın 62 nosunu aldım ve hakkaten acayip koyu oldu bı hafta sonra yekrar aynı renge boyadım akmasın dıye, suan kapatıclığından memnunum, ama cıdden kutudakı remkten en as 2 ton koyuu

evet renk veriyor ama çok yıpratıyor cnm ya

Son düzenleme:
evet renk veriyor ama çok yıpratıyor cnm ya

canım bence her boya kadar yıpratıyo.ama tabi saç yapısıda önemli.mesela ince telli ve zayıf saçlarsa zaten yıpranmaya mahkum oluo.aslında en güzeli boyamamak ama kadınız işte değişiklik yapmadan duramıyoruz

evet canım uygulaması kolay oluo ama çok koyu oluo renkler kutudakiyle yada numarasıyla alakası yok.illaki köpük boya deniyosa en azından istenilen rengin 2-3 ton açığını almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…