Ben yandım siz yanmayın soğan kürü

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır anne olmanın hayali ile yasıyorum..
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
1 tüp üm alındı sol tüp temiz..
Normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor..
Soğan kürü çok duydum hep aklımdaydı ama erteledim tadı kötü olur fln diye..
Bütün hormonlarım adetim herşeyim normaldi ta ki soğan kürü nü yapana kadar..
Prolaktin hormonumu yükseltmiş.. yumurtlamayi durdurmus dolayısı ile kist oluşmuş. Şuan göğsümden sıvı geliyor..
Kendime çok kızdım çok pişmanım..
Şimdi düzene girmesi için ilaç kullanmak zorundayım... lütfen dikkatli olalım arkadaşlar doktora danışmadan yapmayın bu kürü...
Çok pişmanım çok :(

Prolaktin hormonumu yükseltmiş.. yumurtlamayi durdurmus dolayısı ile kist oluşmuş. Şuan göğsümden sıvı geliyor..
Şimdi düzene girmesi için ilaç kullanmak zorundayım... lütfen dikkatli olalım arkadaşlar doktora danışmadan yapmayın bu kürü...
Çok pişmanım çok :KK43:

Şu kadar söyleyim ben 9 ay adet olmadım sıfır yumurtlama ile doktorumun tavsiyesiyle soğan kürüne başladım adet oldum oluyorumda düzenli. Ve şuan yumurtlama başladı. İmkansız şu söylediğiniz. Soğan kürü yapıp gebe kalan bir sürü arkadaş var

Şu kadar söyleyim ben 9 ay adet olmadım sıfır yumurtlama ile doktorumun tavsiyesiyle soğan kürüne başladım adet oldum oluyorumda düzenli. Ve şuan yumurtlama başladı. İmkansız şu söylediğiniz. Soğan kürü yapıp gebe kalan bir sürü arkadaş var
bence bünyeden bünyeye değişebilir o yüzden imkansiz demeyelim arkadaşlar her insana iyi gelecek diye bisey yok

bence bünyeden bünyeye değişebilir o yüzden imkansiz demeyelim arkadaşlar her insana iyi gelecek diye bisey yok

Bencede kurulu düzeni bozuyor bozuk olanı toparlıyor..
Aynı hatayı hayıt otu ile de yaptım çünkü..
10 gün hayıt otu tohumu kullandım hamilelik istediğim için ve 2 ay adet gördüm kesintisiz 2 ay adet.. çok pişman oldum keşke yapmasaydım diye defalarca kızdım kendime..
Benim adetlerim düzenli ve kendime söz verdim bidaha hiç bir kürü yapmayacağım...
Zaten çoğu yerde doktorunuza danışmadan yapmayın yazıyor.. herşey herkese iyi gelmez.. demek istedim bende..

10 gün hayıt otu tohumu kullandım hamilelik istediğim için ve 2 ay adet gördüm kesintisiz 2 ay adet.. çok pişman oldum keşke yapmasaydım diye defalarca kızdım kendime..
Benim adetlerim düzenli ve kendime söz verdim bidaha hiç bir kürü yapmayacağım...
Zaten çoğu yerde doktorunuza danışmadan yapmayın yazıyor.. herşey herkese iyi gelmez.. demek istedim bende..
Sızın vucud herseye tepkı verıyor galıba.kist yumurta buyuyor catlayıp adetle atamayınca kıst olmuyor mu ben oyle bılıyorum

Sızın vucud herseye tepkı verıyor galıba.kist yumurta buyuyor catlayıp adetle atamayınca kıst olmuyor mu ben oyle bılıyorum
Evet canım öyle yumurta 2 cm e geliyor çatlıyor.. benimki çatlamamış 4cm ulaşmış..
Dengelerimi bozdu.. Prolaktin yanı süt hormonu yükseltmiş..
Bidaha kürlere tövbe... :(

Evet canım öyle yumurta 2 cm e geliyor çatlıyor.. benimki çatlamamış 4cm ulaşmış..
Dengelerimi bozdu.. Prolaktin yanı süt hormonu yükseltmiş..
Bidaha kürlere tövbe... :KK43:
Prolaktın hormonu cocuk ıstıyen kadınlarda psıkolıjık olarakda oluyor vucud kendını hep hamıle zannedıyor sut hormonu artıyor bu yuzden rahım yumurta uretmıyor. Akrabamız bes yıla yakın ugrastı doktor tamamen psıkolojık kendını rahat bıraktıgın anda hamıle kalacaksn dedı ve oylede oldu tatılde hamıle kaldı

Bence sogandan degıl sızın durum psıkolojık olarak vucud strese gırmıs hamıle gıbı hıssetmeye baslamıs vucud kendını hamıle sanıp suturetımene baslıyor her defasında aynı sey yasanıyor. Benım bıldıgım 17 18 mm yumurta buyuyor catlıyor 22 mm sonra catlamazsa kıste donusturuyor. Genelde klomen kullananlarda olabılıyor. Ama tekrar arastırayım

Çok pişmanım çok :KK43:
Bence sizinki stresten olmuş o sürece soğan kürü denk gelince ona yormussunuz.

aynen canim doktor önermeden hicbir şey içmemeli zarari cok oluyor

Bence sizinki stresten olmuş o sürece soğan kürü denk gelince ona yormussunuz.

Bilmiyorum artık hatta burda soğan kürü yazdım bazı arkadaşların da prolaktini yükseltmiş soğan kürü bir ben değilim arkadaşlar...

Bilmiyorum artık hatta burda soğan kürü yazdım bazı arkadaşların da prolaktini yükseltmiş soğan kürü bir ben değilim arkadaşlar...
Şöyleki bizim hormonlarimiz strese karşı çok fazla duyarlı . Beklenti içine girdik mi hemen etkileniyor. Yoksa soğan kürü kanıtlanmış rahmi temizlediği miyomlari kistleri erittigi tespit edilmiş. Ben soğan kürünü denedim mide rahatsızlığı yaptı bıraktım . Ben de incir kürü yaptım onun prolaktini de yüksekliğini bildiğim için hayıt tohumu konsantresi kullandım yükselmesin diye . Belki sizin bunyenizde farklı etki göstermiş de olabilir tabi

Soğan kürü dediğiniz gibi düzgün olan dengeyi bozuyor. Benim yaptığım ay sağ kasigima ani bi batma girdi meğer enfeksiyon kapmışım, abartısız 1 yıl çektim o ağrıyı. Enfeksiyon temizlenmisti ama ağrılar devam ediyordu.
En son kullandigim bi fitil temizlemişti ağrıyı.
Sorununuz yoksa kullanmayın derim. (pco,kist gibi)

Ben de geçen ay ara kanamam için soğan kürüne başlamıştım içtim 15 gün boyunca, ama 9 gün oldu adetim gecikti arkadaşlar:KK43: sakın ama sakın tavsiye etmiyorum kimseye, her ay şaşmayan adetim ilk kez bu kadar gelmiyor cokkk pişmanım çok mutsuzum... cuma dr a görüneceğim. Dua edin bisey çıkmasın.

Ben de geçen ay ara kanamam için soğan kürüne başlamıştım içtim 15 gün boyunca, ama 9 gün oldu adetim gecikti arkadaşlar:KK43: sakın ama sakın tavsiye etmiyorum kimseye, her ay şaşmayan adetim ilk kez bu kadar gelmiyor cokkk pişmanım çok mutsuzum... cuma dr a görüneceğim. Dua edin bisey çıkmasın.

Geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur..
Bende kist oluşmuş doktor doğum kontrol hapı verdi..
Bende aşırı pişmanım..
Bence düzenli olanlar yapmasın soğan kürü..
Doktora danışın lütfen yapmadan önce.. herkes bitkisel ne var soğanda diyor ama soğan bir ülkede ilaç olarak kullanılıyormuş kürü araştırırken buldum bu bilgiyi de..

Geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur..
Bende kist oluşmuş doktor doğum kontrol hapı verdi..
Bende aşırı pişmanım..
Bence düzenli olanlar yapmasın soğan kürü..
Doktora danışın lütfen yapmadan önce.. herkes bitkisel ne var soğanda diyor ama soğan bir ülkede ilaç olarak kullanılıyormuş kürü araştırırken buldum bu bilgiyi de..
Doğru düzgün yardımcı olmuyor dr lar açıkçası ben çaresizlikten yaptım bu kürü, ara kanamam var diye gidiyorum hepsi önemsiz diyip ilaç bile vermedi canım. Ben de kendi kendime çare bulmaya çalıştım, zaten hafif derecede pco görünümü vardı bende. Bu kez özele çıkacağım, ben ilgisizliğe bağlıyorum bu durumu. Çok teşekkür ederim. Sende herhangi bir rahatsızlık var mıydı niçin kullandın? Sana da geçmiş olsun.

Doğru düzgün yardımcı olmuyor dr lar açıkçası ben çaresizlikten yaptım bu kürü, ara kanamam var diye gidiyorum hepsi önemsiz diyip ilaç bile vermedi canım. Ben de kendi kendime çare bulmaya çalıştım, zaten hafif derecede pco görünümü vardı bende. Bu kez özele çıkacağım, ben ilgisizliğe bağlıyorum bu durumu. Çok teşekkür ederim. Sende herhangi bir rahatsızlık var mıydı niçin kullandın? Sana da geçmiş olsun.

Bende yorumları okudum soğan kürü ile hamile kaldım diyenler olduğu için bi umut denedim denemez olsaydım..

Soğan kürünü bende yaptım bi yan etkisini görmedim ama bal tarçın çörek otu denedim ve o ay kasık ağrısından acile gittim akıllanmadım bi de brokoli kürü yaptım 26 günlük adet döngüm 33 34 e çıktı 🤦🏻‍♀️ Eğer herhangi bir hormonel bozukluğunuz rahatsızlığınız vs yoksa bu tarz kürleri denemeyin derim. Olan düzeni de bozuyor.

Back
X