Ben ve leke tedavisinde hangi doktoru önerirsiniz?

nisasum

birtanem,minik kelebeğim
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
2.385
6
681
Diğer
ben ve leke tedavisinde hangi doktorlara gittiniz?bende karar verdim artık doktor arastırıyorum forumlarad düzenli yazan olmamış...

benimde leke şeklinde benlerim var yüzümde yanağımda kaşımda ve burnumda çok ama çok rahatsız oluyorum nası kurtulıcam yrdmcı olrsnz svnrm

benimde leke şeklinde benlerim var yüzümde yanağımda kaşımda ve burnumda çok ama çok rahatsız oluyorum nası kurtulıcam yrdmcı olrsnz svnrm

İLK önce ben hernerede olursa olsun ilk gitmeniz gereken dr cildiye yada dermotolijidir. çünkü benlerin durumuna göre ve risk faktörüne göre hangi yöntemle alınacağaını belirleyecekler..YANİ CERRAHİ DONDURARAK YADA YAKARAKMI? EĞER BENLERİNİZ BULUNDUĞU YER ŞEKİL VE BÜYÜKLÜK BAKIMINDAN illede kesilerek çıkarılması gerekiyorsa be kalacak iz bakımından yuz gibi çok göze batan yerdeyse sizi zaten daha az iz kalması daha ince işçilik yapılması bakımından plastik cerraha bizzat kendileri yönlendirecekler.ÇIKARILAN BENLERDEN BİR YADA BİRKAÇINI MUTLAKA AMA MUTLAKA PATOLOJİYE GÖNDRMENİZ ÇOK ÖNEMLİ KANSER HÜCRESİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARI ANCAK VE ANCAK PATALOJİDE KESİN BİLGİ VERECEKTİR.

Benim de 30 küsür yıl sonra gözkapağımda et beni oluştu durup dururken. Plastik cerraha gittim. 1- 2 dakikalık bir operasyonla alıverdi benimi.Ne leke ne de iz kaldı. 1 haftada toparladı gözkapağım. Beni patalojiye gönderdiler. Bu rutin bir şeymiş. Alınan her parçayı patalojiye gönderiyorlarmış. Şükür o da temiz çıktı. Bir daha et beni çıkmamasını ümit ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…