• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ve korkularim ilk bebegim

emine2168

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
78
4
6
Selamlar güzel anneler 4 ay 5 günlük bebegim var güldürmek istedikmi bakip gülüyor ama göz temasi az gibi birde kucakta hic durmuyor kalmak istiYor sürekli sirt üstü yaterken ellerini birlestiriyo yüzüne dogru kaldiriyor normal bi sürecmi aceba yardimci olurmusunuz sizlerde nasildi

Selamlar güzel anneler 4 ay 5 günlük bebegim var güldürmek istedikmi bakip gülüyor ama göz temasi az gibi birde kucakta hic durmuyor kalmak istiYor sürekli sirt üstü yaterken ellerini birlestiriyo yüzüne dogru kaldiriyor normal bi sürecmi aceba yardimci olurmusunuz sizlerde nasildi
Daha yeni yeni keşfediyor emin ol bir cogumuzun öyleydi kendine stres yapma bence. Çok takarsan bi doktora git

Emerken gözünüze bakıyor mu? Bir de dişleri kaşınıyordur ondan elini yüzüne götürüyordur

suan kucagimda esimin bazen kafasini öne egiyor yere bakiyor bunlar problemmi kendimi hasta ettim iyice allah yardimcimiz olsun insallah hepimizin

Bazen bakmiyor ses cikarinca birakiyo emmeyi bana bakiyor kisada olsa
4 aylık dünyayı keşfediyor sizce de çok kafanıza takmıyor musunuz? Yani 4 aylık bebek ne yapabilir ki en fazla? Size gülümsemesi bile var ne güzel.

Yemeden icmeden kesilmisim hepbi korku her hareketine bakar oldum bebegimin allah göstemesin kimseye
Amin canim da belli başlı hareketlerini kontrol et emerken illa gozune bakiyordur diger cevaptaki gibibbelkide disi kaşınıyor o yuzden oyle hareket ediyordur ki benim oglumda düşününce o aylarda oyleydi

Böyle tedirgin olma bu süreçler geçecektir her ay doktor kontrolüne goturuyor musun muayene esnasında onlar zaten belirtiyorlar

Back