• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Ben ve annemin emeği kına hediyeliklerimmm:)

glnrzdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
133
20
48
$20130413_171836.jpg $20130415_222641.jpg $20130413_171836.jpg $20130415_222641.jpg

İlk defa resim ekliyorum, bakalım becermiş miyim:)

Dövme bakır lokumluklarımızı Kemeraltında bulunan bir toptancıdan aldık; fiyatı 2.5 tl idi. Bizce ucuza bulduk:)

Yine kemerltından keçelerimizi ve keselerimizi alıp kaftan şeklinde diktik:) çerezleri buna koyarak dağıtıcaz.. Aklı olan lavanta kesesi yapar sonradan:) Tek eksiği çengelli iğneye süs para ve nazar boncuğu oldu. Onları da birdahaki gidişimizde alacağız..

Sizce nasıl olmuş? :)

Herkes bakıp çıkmış:( Daha güzel bir hale getirmek için kaftanlara önerisi olana yok mu kızlar? :)

LokumLukLara düğüm yerinden beyaz, simLi ya da taşLı çiçek motifi ya da küçük bir çiçek ekLlenebiLir beLki, ya da yine düğüm yerine ince boncuk bağLanabiLir biLekLik gibi, kaftanLara da bittim, eLinize emeğinize sağLık, beLki onunda boynundaki birLeştiği yere bir inci ya da taş oLabiLirmiş :) ..

Son düzenleyen: Moderatör:
LokumLukLara düğüm yerinden beyaz, simLi ya da taşLı çiçek motifi ya da küçük bir çiçek ekLlenebiLir beLki, ya da yine düğüm yerine ince boncuk bağLanabiLir biLekLik gibi, kaftanLara da bittim, eLinize emeğinize sağLık, beLki onunda boynundaki birLeştiği yere bir inci ya da taş oLabiLirmiş :) ..

Canım çok sağol.. 25 adet daha yapmam lazım.. onlşarı da bitirip eklentilerle tekrar beğeninize sunarım.. Bakalım olacak mı:)

KoLay geLsn canım, benimkine daha çokk var ama bende yapmak istiyorum kına gecesi, yine ekLersen resimLerini merakLısıyım bakmak isterim :) ..

çok güzel olmuşlar emeğinize sağlık ben yeni bi site keşfettim çok güzel çeşitler var
çok ta ucuz bi bakın derim kuzenimin kına gecesinde her şeyi bu siteden aldık milletin dibi düştü diyebilirim
benim kine daha çok var ama şimdiden seçmeye çalışıyorum beğendiklerinizi söylerseniz çok yardımcı olursunuz sizce hangisi olsun?

http://www....................../K26,kina-kutulari.htm

çok güzel olmuşlar emeğinize sağlık ben yeni bi site keşfettim çok güzel çeşitler var
çok ta ucuz bi bakın derim kuzenimin kına gecesinde her şeyi bu siteden aldık milletin dibi düştü diyebilirim
benim kine daha çok var ama şimdiden seçmeye çalışıyorum beğendiklerinizi söylerseniz çok yardımcı olursunuz sizce hangisi olsun?

http://www....................../K26,kina-kutulari.htm

canım siteyi mesaj atabilirmsin?

Herkes bakıp çıkmış:( Daha güzel bir hale getirmek için kaftanlara önerisi olana yok mu kızlar? :)

bilmiyorum yaptınız mı ama mesela küçük zincirler paralar kullanabilirsiniz....nazar boncukları tül kurdele tarzı bişeyler olabilir

Son düzenleme:
Back