ben utandım o utanmadı

yuh yani...Anahtarı alın,alamazsan da iç sürgüyü kapat canım. içeri giremeyince seslenir cevap alamazsa çeker gider.

Buna göz yumacaksaniz beraber yasayiverin canim, insan niye ayri ev ister, ozel hayati kavgasi vs si özel kalsin diye, bu sekilde sen ne kadar ayri evim var desen de kaynananla yasiyor gibisin.

yedek anahtar niye verdiniz ki?
eşinizin olaya girmesi gerekiyor bence,çok çirkin bir davranış ya:KK57:

Cok aradin mi bu gorgusuzleri? Benim esime annesi oyle birsey yapsa cevabini cok sert alirdi, seninki bide sohbet etmis...

Demek muhbabbete basladilar ha, sen onlara ramazandan snra kahvaltilik bseyler koy da hem yesinler hem muhabbet etsinler.yazik kiyamam.

Sevişirken yakalasa teyze oturur izler öyle değil böyle yapılır falan dermi ki tövbe tövbe kandil gecesi :s

Okur okumaz aklıma bu karikatür geldi. Bence bu işe bir an önce dur deyin yoksa sonunuz böyle olacak gibi.
unnamed (2).jpg

K.pederiniz hayatta mi yada ayrildilarmi
Ne yaptığınızı meraktan gelmiştir eski günlerini hatirlamistir :KK53:

keşke uygunsuz yakalansaydiniz :KK53:

Siz devam edin ben bi kenarda oturur bitmesini beklerim derdi belki :KK53:...tövbe tövbe.
Konu sahibinin yerinde olsam panikleyip ne oluyor ya derdim örtüye sarmalanıp...olay çıkardı o kadar sakin olup uyuyabileceğimi zannetmiyorum...
Yatak odanızı kilitleyin en azından.

X