• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Tek Başına Zayıflayamıyorum Diyenler arkadaş olalım!

peri008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
122
0
96
40
Artvin
arkadaşlar motivasyon için birbirimizin dietinin devam edip etmediğini sorgulamak için birbirimze ihtiyacımız var hergün ne yediklerimizi, ne kadar spor yaptığımızı nasıl yöntemler denediğimizi paylaşıcaz sonuç almadanda bırakmıycaz şimdi kim bana katılıyor isim alayım???????????
katılanlar kilo boy ve ölçülerini paylaşırsa gün gü takip edebiliriz bir nevi birlikte günlük tutucaz varmısınız
not:kalıcak arkadaşlar hergün girmeye özen gösterecek tamammı şekerler........

Bunu bir ekip işi olduğunu düşünüyorum bende...Acıktığımda yada yemediğimde birileriyle paylaşmak istiyorum ama olmuyor... Bu konuda dertleşip konuşabileceğim insanlar olmasını isterim...Bugün erkek arkadaşımla bile buluşmadım çünkü dün yine bozdum diyetimi :/ ...ciddi kompleks:18: oldu bende...

Bunu bir ekip işi olduğunu düşünüyorum bende...Acıktığımda yada yemediğimde birileriyle paylaşmak istiyorum ama olmuyor... Bu konuda dertleşip konuşabileceğim insanlar olmasını isterim...Bugün erkek arkadaşımla bile buluşmadım çünkü dün yine bozdum diyetimi :/ ...ciddi kompleks:18: oldu bende...

evet çoook doğru bir şey yazmışsın bende aynen böyle düşünüyorum bunu birlikte başarabiliriz seninde dediğin gibi bu iş paylaşmadan olmuyor başlayalım ve bitirelm bu işi ne dersin?

eğer başlayacaksak önce neleri yapım neleri yapamadıgımızı yazalım hangi dieti uygulayacagımızı gunde e kadar spor yapacagımızı tartişalım başlayalım artık :43:

Takımlardan birine katılabilirsin. Takımdaki herkes birbirine en iyi şekilde destek oluyor :16:

Herhangi bir yere konu açmadan önce lütfen bölüm açıklamalarını okuyalım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

Sizin konunuzun amacı yalnız değil grup halinde kilo vermek diye algıladım ama burada bir sürü grup varken yeni bir gruba gerek yok kaldı ki burada bu tür konulara açmaya izin yok...Bölüm düzenini korumak amacı ile lütfen mevcut gruplardan birine başvuralım paylaşıma oradan devam edelim..

Back
X