Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğim 5,5 aylık ve günlerdir verdiğim savaştan galip çıkamadım sonunda bebeğim emmeyi bıraktı.ne yaptıysam olmadı ben şimdi ne yapıcam.ek gıdalara azar azar başlamıştım onlara devam edicem.sütümüde sağıyorum öyle veriyorum ama uzun zamandır emmeyi reddettiği için sütümde azaldı artık.anne sütünü aldığı zamanların yerine hep mamamı vericem.kaşık maması filan çok hoşlanmadı.biberona çok alıştı illa biberon maması istiyor.zaten biberona alıştığı için beni bıraktı.tecrübeli olanlardan yardım istiyorum arkadaşlar lütfen bu kez beni cevapsız bırakmayın
bebeğim 5,5 aylık ve günlerdir verdiğim savaştan galip çıkamadım sonunda bebeğim emmeyi bıraktı.ne yaptıysam olmadı ben şimdi ne yapıcam.ek gıdalara azar azar başlamıştım onlara devam edicem.sütümüde sağıyorum öyle veriyorum ama uzun zamandır emmeyi reddettiği için sütümde azaldı artık.anne sütünü aldığı zamanların yerine hep mamamı vericem.kaşık maması filan çok hoşlanmadı.biberona çok alıştı illa biberon maması istiyor.zaten biberona alıştığı için beni bıraktı.tecrübeli olanlardan yardım istiyorum arkadaşlar lütfen bu kez beni cevapsız bırakmayın
arkadaşım ya benimde 3.5 aylık bebeğm var anne sütü alıyor ve de oda biberona alıştı beni red ediyor neden böyle oldu anlamadım arada biberonla veriyordum dışarıdayken falan vermez olaydım şimdi senide duyunca üzüldüm benimkide mi öyle olacak bide ben yalancı emzikte veriyorum şuaralar ondan diyede düşünüyorum beni emmemesi az az kesicem onuda gece yatarken versen uykusunda emiyorlar
Benim ikizlerım var 6 aylık hem emziriyprum hem biberonla mama besliyordum sımdıye kadar bunun sebebi de kuveze kaldılar biberonlar beslendiler ikisine de alıştılar yalnız herkes çok şaşırıyordu hem emme hem biberon diye benim bebislere nazar değdi 15 gündür uyanıkken emmiyorlar ben gündüz uykuya dalında emzırıyorum ve gece full emzırıyorum gündüz de ek gıda uyguluyorum ama bu geçici bın donem dıyorlar bebekler bı sure sonra kendinlerinden emmeye dönüyorlarmış
aynı dertten muzdarıbım bnm kızımda 5.5 aylık ıkı haftadır hıc emmek ıstemıyor bıkac sefer cekıp kafayı cevırıyor suan hala bıkac sefer cekıyor bırakıyor.ben bastan berı hep mama takvıyesı yapıyordum sutum cok azdı.suan ıyıce azaldı emmedıgı ıcın.anne sütü yerıne formul mama verılıyor.içinde gunluk alması gereken sıvı ve vıtanınler var.bende konu actım az once gunde kac cc mama ıhtıyacı var onu merak edıyorum.
keşke geçici bi dönem olsa ama hiç sanmıyorum.bir hafta oldu hiç emmiyor.zaten sütümde azaldı sağıyorum ama her zaman sağmaya fırsat olmuyor dolayısıyla azaldı süt.tekrar emmeye karar verse bile kısa bi süre sonra sütüm kalmayacak.ek gıdaya başladım ama sürekli mamada yiyor.bu benim ilk bebeğim.eğer allah ikinciyi verirse kesinlikle biberon vermeyeceğim.en azından vermemeye çalışacağım.
Canım anne sütü kadar faydalı mamalar var bi araştır onlardan dene