ben şimdi bu adama ne yapayım bir akıl verin

Eger arkadas ortaminda sizden hoslanan birisi olsaydi zaten o kisiyle gorusmezdi veya o kisi yokken sizi de cagirirdi bence arkadas ortaminda bir kadin olabilir ilgilendigi. Ya da size hayatiyla ilgili cok buyuk bir yalan soyledi ve ogrenmenizi istemiyor. Belki de bu yalani arkadaslarina da anlatamamis ve pot kirabileceklerini dusunuyor.
Not: boyle konularda hep supheciyimdir. Bazen cok ileri gitsem de cogu suphem aslinda hakli cikiyor. Benim de 1.5 yillik iliskim vardi yeni ayrildik sayilir. Boyle durumlar olmadi 3. Kisi, baska biri v.s ama yine de supheye dustugum bircok seyi ayrilma asamasinda dogruladim.
Benden hoşlanan biri olsa kesinlikle görüşmez tavrını koyar diye düşünüyorum. Zaten yapması gerekende o başkası sevgilisine yazıcak o da gidip o adamla arkadaş mı olucak! O yokken beni çağırıcak! Ben hoş karşılayamam bu durumu.

Belki eskiden yaşadığı bişeyler vardır. Yada sana yalan söylediği. Arkadaşları bilmiyosa pot kırarlar diye düşünüyo olabilir

Canım bana yazdığın diğer konu kapanmış burdan yazayım dedim gebelik süresince tüm sağlık hizmetleri ücretsiz devlet tarafından karşılanıyor aynı şekilde çocuk da 18 yaşına kadar devlette ücretsiz muayene olabiliyor eşim yurt dışında görevli o dönem sigortasını yatırmamışlar gebeliğim ve doğumum sigortasız oldu kontroller vs

Anladım bnm hiç hastane kültürüm yokda ben devlete de gitsem sigortam yokken para ödeyecegim zannediyordum... Tşkler

X