- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
-
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
Aynen işte bende bunu bekliyorum eşler, bayanlar, kız arkadaşlar varken beni de dahil etsin. Tebrik ettim eşinizi düşünceli adammış. Diğer türlü insan şüpheleniyor acaba ben yokken kızlarla fazla samimi yada kızacağım bir durum mu oluşuyor diye.Yok bu suphesi devam ettigi surece evlenmeyecektir ztn ya cozecrk yada boyle birsey yoksa evlenecek.
Benide esim pek arkadas ortamina sokmaz ama esler bayanlar varsa dahil eder mecburiyetten ve sevmedgini boyle seyleri de soyler biraz huyu boyle dmk ki diyorum ama hic sokmamak israrla dahil etmemek insani kuskulandurir
Son olay haricinde hiç büyütmedim peki o zaman dedim bahanelerine inandım, mantık aramaya çalıştım. Bu sefer iyice dellendim yahu huy haline getirmeye başladı. İyice yerleşmeden bu durumu çözmek istiyorum ama dediğiniz gibi çok üstelemeden nasıl yapabilirim bilmiyorumVe birde cok ustelersen bu meseleyi bu seferde mumkun oldugunca seni haberdar etmemeye calisacak o bulusmalardan ve karakteri biraz zayifsa yalan soylemeye baslayacak gitmedm veya bu sefer bayanlar yoktu seni o yuzden cagrmadim falan diyecek
Aynen işte bende bunu bekliyorum eşler, bayanlar, kız arkadaşlar varken beni de dahil etsin. Tebrik ettim eşinizi düşünceli adammış. Diğer türlü insan şüpheleniyor acaba ben yokken kızlarla fazla samimi yada kızacağım bir durum mu oluşuyor diye.
Ay hemen sosyal medyada çaktım bir fotoğraf. Çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için ben kızlarla sıkı fıkı olmaya bakayım birazcık bundan sonra. Belki bir şeyler çıkar onlardan.Arkadaslarini taniyorum muhabbetim var dediniz ya biraz daha ilerletin muhabbeti ozellikle bayanlarla sosyal medyadan fln araniz iyi olursa sevgilin cagirmasa onlar cagirir, cagirmasalarda hatirlatmis ol bu cocugun bir sevgilisi var
Ay hemen sosyal medyada çaktım bir fotoğraf. Çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için ben kızlarla sıkı fıkı olmaya bakayım birazcık bundan sonra. Belki bir şeyler çıkar onlardan.
Uzak ihtimal tabi ki ama sevgili olmasa bile rahatsız olacağımı bildiği bir şey olabilir diyorum.Benm aklima hic gelmezdi baska sevgili olayi, ne yaln soyluyum.
Bi bak bakalim ne cikicak isin icinden
Uzak ihtimal tabi ki ama sevgili olmasa bile rahatsız olacağımı bildiği bir şey olabilir diyorum.
Canım bana yazdığın diğer konu kapanmış burdan yazayım dedim gebelik süresince tüm sağlık hizmetleri ücretsiz devlet tarafından karşılanıyor aynı şekilde çocuk da 18 yaşına kadar devlette ücretsiz muayene olabiliyor eşim yurt dışında görevli o dönem sigortasını yatırmamışlar gebeliğim ve doğumum sigortasız oldu kontroller vsArkadaslarini taniyorum muhabbetim var dediniz ya biraz daha ilerletin muhabbeti ozellikle bayanlarla sosyal medyadan fln araniz iyi olursa sevgilin cagirmasa onlar cagirir, cagirmasalarda hatirlatmis ol bu cocugun bir sevgilisi var
Kızacağını alınacağını bilsem yaparım ama umursamaz. Biraz rahat biri bu konularda. Aslında ben de çok sıkıntı çıkarmam ama artık özellikle yapıyor gibi gelmeye başladı altında başka şeyler olabilir mi diye düşünmeye başladım
Olabilir cidden çünkü hiç sevmem cıvık insanları. Samimiyet farklı cıvıklık farklı o da huyumu bilir bu konuda.Evet tabi, bi ihtimal.
Benim daha cok sey geldi aklima: kizli erkekli cok civiklar ve senin kiskanip yollamiycagini dusunuyor.
O ortami gordukten snra yani.
Bu sabah konuştuk epey. Bir daha olmıcak böyle bir şey haklısın seni de aramam lazımdı dedi. Ama inanasım gelmiyor geçen sefer de bunu demişti. Üstelik dün gece bir kız arkadaşın evine gittik içtik dedi ben iyice kızdım. Arkadaşlarını saydı bunlar bunlar vardı diye sadece 1 kızı tanımıyorum diğerleri hep tanıdığım bildiğim insanlar. Saçma buldum yani alkol alıp yarı sarhoş eve gitmesine ayrı kızdım. Normalde içmez bu arada çok nadir içer alışkanlığı da yok. Arabasını bile orada bırakmış arkadaşı eve bırakmış!!! Şimdi bende gurur yaptım sizin dediğiniz gibi çağırsa da gidesim yok ama bu sefer de ben çağırıyorum sen gelmiyorsun olucam. Gemileri yakmak istemem ama son çare öyle olucak gibi ben sürekli bu stresle yaşayamam.Vallahi ben kendimi senin yerine koydum. Tamam iyiyimdir, hoşumdur, nereye gitti ne yaptı sorgulamam. Güvenirim vs. ama bu durum çok başka bişi. 1 kez olur tamam, 2 kez oldu diyelim tamam ama ortada bariz bir sıkıntı var. Eğer o bu durumu netliğe kavuşturmazsa çok sert bir duruş sergilemeniz lazım.
Ben olsam bu saatten sonra çağırsa da gitmem. Ne öyle ben söyledim diye götürecek, ben de besleme gibi peşine mi takılacağım. Siz ona bi şans vermişsiniz, o da şansını iyi kullanmamış. Kendi kendini yakmış.
Gerekirse gemileri yakın, kırmadan dökmeden tüm asaletinizle tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun.
Bi daha da ayağını denk alsın, bu saatten sonra da böyle bir şansı kalmamalı bence.
Aynen çok haklısınız ben de ondan korkuyorum zaten. Yanına yakıştırmıyorsa hiç birlikte olmasın ne demek arkadaş ortamına sokmama gayreti. Resti çektim bakalım ne olucak. Bir sonraki olaya kadar beklicez artık.2 seçenek var ya sizi o ortamda yanına yakıştırmıyor yada o ortamdan bir kızla yakınlaşma içinde yoksa okadar Uyarılara rağmen neden götürmesin sizi. Rest çekin ondan sonda devam edemez diye düşünüyorum eğer devam ederse ilişkinizi bitirin zaten sizi arkadaş ortamına bile sokmayan adam yarın öbür gün aile ortamına nasıl sokucak.
Evet bir habersiz baskın lazım sanki ya da arkadaşlarımdan birini gönderip uzaktan onları izlemesini isteyebilirim.ben olsam yine arkadaşlarıyla buluştuğu gün nerdesiniz diye sorarım sonra habersiz giderim