- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
-
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
empati yaptırmayı denedim ama cık olmuyor . Ben kendi arkadaşlarımla çıkarım karışmaz etmez ama ortak arkadaşlarla birlikteyken böyle yapması beni çok kırıyor.Empati yapmasıni saglamaya calisirdim konuşarak. anlamazsa ben de kendi arkadaslarimla çıkardım o düşünsün
Kızacağını alınacağını bilsem yaparım ama umursamaz. Biraz rahat biri bu konularda. Aslında ben de çok sıkıntı çıkarmam ama artık özellikle yapıyor gibi gelmeye başladı altında başka şeyler olabilir mi diye düşünmeye başladımHmm o zaman işin zor. . Sen de ortak arkadaslarla ayri bi görüşme ayarlayip onu cagirmasan mi ne
ilişkimizin başında ufak tefek patavatsızlar etmişliğim var doğru ama hem üzerinden çok vakit geçti hem de büyütülecek şeyler değildi. Onu rencide etmedim ya da küçük düşürmedim. Acaba cidden kafaya takıp ona göre mi davranıyor? Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum önyargıları kırmak çok zor. İlerde evlenince ne olucak peki beni yine evde bırakıp arkadaşlarıyla gezecek mi......Belki toplum icinde daha once hos olmayan birsey yasadigsaniz sizi bir daha cikarmamaya yemin etmistir
Yada onlarin yaninda farkli bi karakter sizin yaninizda farkli bi karakterse cakismaktan kacabilir
Sizi kiskandigi icin onlarin yadinda gormek istemeyebilir
Bende sizin gbi bu durumdan hoslanmadigimi belli ederdim snr basardim bi iki bakalim ne varmis
Tavrımı koymakta kararlıyım gönlümü al kuru kuru özür dileme hatanı anla dedim tamam dedi ama inanamıyorum. Gitmeden önce haberim olsa zaten tepki vericem ama gidip geldikten sonra anlatıyor hepBu konuda kesin tavrinizi koyun bencce..ne munasebet kizli erkekli arkk.ortamina sokmuyor sizi.. ben olsam ya gittigi yeri basarim yada asla gondermem...
Hepsini tanımıyorum ki mesela tanıdığım bir arkadaşının başka arkadaşları da oluyor nedense hep kız arkadaşlar. Insan giderken bir arar yada baktı ortamda başka kızlar vs var arar sevgilisi müsaitsen hazırlan arkadaşlarla oturalım der.(çok büyük bir yer değil burası mesafeler çok kısa 10 dk sürmez beni alması) Beni zaten taşımasın yanında derdim o değil onun kendi hayatı benim de kendi hayatım var. Sadece bu tavrı kırıyor beni özellikle yapıyor gibi geliyor. Ondan akıl danışayım dedim ne olabilir altında diye. Çünkü insan olayın içinde olunca objektif yaklaşamıyor pek.Sevgilin seninle o ortamda olmak istemiyor. Her gittigi yere canta gibi seni mi tasiyacak? Bu konularda nasil bir insan oldugunu bildigin halde kiriliyorum diyorsun. Fazla ustune gitme bu konuda. Hepsini taniyorsan bu kadar sorun olmamali bence.
Aldatacağı hiç aklıma gelmiyor ama ne yalan söyliyim burada olanları okudukça neden olmasın diyorum. Kaç senelik evliler neler karıştırıyor birbirinin arkasından.kk da uyenin sevgilisi aldatiyordu ve arkadaslari da biliyordu bunu ama saklamislardi. sonradan ortaya cikti. bu tarz bi durumdan şüphelendin mi hiç? Ya da diger arkadaşlarin dediği gibi daha önce bi ortamda laflariniz ve ya hareketleriniz hoşuna gitmedi. Çok fazla secenek kalmiyor sanki
Aldatacağı hiç aklıma gelmiyor ama ne yalan söyliyim burada olanları okudukça neden olmasın diyorum. Kaç senelik evliler neler karıştırıyor birbirinin arkasından.
ilişkimizin başında ufak tefek patavatsızlar etmişliğim var doğru ama hem üzerinden çok vakit geçti hem de büyütülecek şeyler değildi. Onu rencide etmedim ya da küçük düşürmedim. Acaba cidden kafaya takıp ona göre mi davranıyor? Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum önyargıları kırmak çok zor. İlerde evlenince ne olucak peki beni yine evde bırakıp arkadaşlarıyla gezecek mi......