ben şimdi bu adama ne yapayım bir akıl verin

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
Hanımlar merhaba,
Yaklaşık iki senelik gayet ciddi bir ilişkim var. Birazdan yazacağım haricinde de hiç bir önemsenecek sorunumuz olmadı. Doğru düzgün kavga bile etmeyiz hep konuşarak çözeriz aramızdaki problemleri. Neyse olaya geçeyim ben, benim bu eşşek kafalı sevgilim ne zaman arkadaşlarıyla dışarı çıksa beni aramaz, yanına çağırmaz, şu kıza da evden alayım arkadaşlarımla otururken birlikte vakit geçirelim demez. Bu arkadaş ortamı da kızlı erkekli muhabbet ortamı hani erkek muhabbeti vs olsa zaten salça olmak istemem. Gel zaman git zaman ben sevgilimi hep uyardım bu yaptığın beni rahatsız ediyor, neden beni yanına almadığını anlamıyorum diye. Hep bahanelerle geldi yok efendim spontane gelişmiş, yok efendim başka bir durum varmış ta orada karşılaşmışmış arkadaşlarıyla vs vs uzuyor bu liste hep. Arkadaşlarının da çoğunu tanıyorum bu arada. Daha sonra da hep özür diliyor haklısın diyor ama yapacağından da geri durmuyor. Şimdi aynı durum yine oldu ve ben inanılmaz kızdım. Anladım ki bu durum böyle konuşarak affederek çözülmeyecek. Siz bu gibi durumlarla nasıl baş ediyorsunuz neler yapıyorsunuz diye merak ettim akıl danışmaya geldim.

Kızlı erkekli ortamlara seni ısrarla götürmüyorsa var bi sıkıntı. Ya arkadaşları seni onaylamıyor, ya da senin o tür ortamlardaki davranışlarından hoşlanmıyor. Son seçenek olarak da aşırı kıskanç diyorum.

Empati yapmasıni saglamaya calisirdim konuşarak. anlamazsa ben de kendi arkadaslarimla çıkardım o düşünsün

Hmm o zaman işin zor. . Sen de ortak arkadaslarla ayri bi görüşme ayarlayip onu cagirmasan mi ne

Belki toplum icinde daha once hos olmayan birsey yasadigsaniz sizi bir daha cikarmamaya yemin etmistir
Yada onlarin yaninda farkli bi karakter sizin yaninizda farkli bi karakterse cakismaktan kacabilir
Sizi kiskandigi icin onlarin yadinda gormek istemeyebilir

Bende sizin gbi bu durumdan hoslanmadigimi belli ederdim snr basardim bi iki bakalim ne varmis

Hmm o zaman işin zor. . Sen de ortak arkadaslarla ayri bi görüşme ayarlayip onu cagirmasan mi ne
Kızacağını alınacağını bilsem yaparım ama umursamaz. Biraz rahat biri bu konularda. Aslında ben de çok sıkıntı çıkarmam ama artık özellikle yapıyor gibi gelmeye başladı altında başka şeyler olabilir mi diye düşünmeye başladım

ilişkimizin başında ufak tefek patavatsızlar etmişliğim var doğru ama hem üzerinden çok vakit geçti hem de büyütülecek şeyler değildi. Onu rencide etmedim ya da küçük düşürmedim. Acaba cidden kafaya takıp ona göre mi davranıyor? Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum önyargıları kırmak çok zor. İlerde evlenince ne olucak peki beni yine evde bırakıp arkadaşlarıyla gezecek mi......

Bu konuda kesin tavrinizi koyun bencce..ne munasebet kizli erkekli arkk.ortamina sokmuyor sizi.. ben olsam ya gittigi yeri basarim yada asla gondermem...
Tavrımı koymakta kararlıyım gönlümü al kuru kuru özür dileme hatanı anla dedim tamam dedi ama inanamıyorum. Gitmeden önce haberim olsa zaten tepki vericem ama gidip geldikten sonra anlatıyor hep Neden haber vermedin diyince yine bahaneler bahaneler. Koskoca adam hesap vermesine gerek yok bir yere giderken dedim başıma gelenlere bak....

kk da uyenin sevgilisi aldatiyordu ve arkadaslari da biliyordu bunu ama saklamislardi. sonradan ortaya cikti. bu tarz bi durumdan şüphelendin mi hiç? Ya da diger arkadaşlarin dediği gibi daha önce bi ortamda laflariniz ve ya hareketleriniz hoşuna gitmedi. Çok fazla secenek kalmiyor sanki

Sevgilin seninle o ortamda olmak istemiyor. Her gittigi yere canta gibi seni mi tasiyacak? Bu konularda nasil bir insan oldugunu bildigin halde kiriliyorum diyorsun. Fazla ustune gitme bu konuda. Hepsini taniyorsan bu kadar sorun olmamali bence.

Sevgilin seninle o ortamda olmak istemiyor. Her gittigi yere canta gibi seni mi tasiyacak? Bu konularda nasil bir insan oldugunu bildigin halde kiriliyorum diyorsun. Fazla ustune gitme bu konuda. Hepsini taniyorsan bu kadar sorun olmamali bence.
Hepsini tanımıyorum ki mesela tanıdığım bir arkadaşının başka arkadaşları da oluyor nedense hep kız arkadaşlar. Insan giderken bir arar yada baktı ortamda başka kızlar vs var arar sevgilisi müsaitsen hazırlan arkadaşlarla oturalım der.(çok büyük bir yer değil burası mesafeler çok kısa 10 dk sürmez beni alması) Beni zaten taşımasın yanında derdim o değil onun kendi hayatı benim de kendi hayatım var. Sadece bu tavrı kırıyor beni özellikle yapıyor gibi geliyor. Ondan akıl danışayım dedim ne olabilir altında diye. Çünkü insan olayın içinde olunca objektif yaklaşamıyor pek.

Aldatacağı hiç aklıma gelmiyor ama ne yalan söyliyim burada olanları okudukça neden olmasın diyorum. Kaç senelik evliler neler karıştırıyor birbirinin arkasından.

Yok bu suphesi devam ettigi surece evlenmeyecektir ztn ya cozecrk yada boyle birsey yoksa evlenecek.
Benide esim pek arkadas ortamina sokmaz ama esler bayanlar varsa dahil eder mecburiyetten ve sevmedgini boyle seyleri de soyler biraz huyu boyle dmk ki diyorum ama hic sokmamak israrla dahil etmemek insani kuskulandurir

Ve birde cok ustelersen bu meseleyi bu seferde mumkun oldugunca seni haberdar etmemeye calisacak o bulusmalardan ve karakteri biraz zayifsa yalan soylemeye baslayacak gitmedm veya bu sefer bayanlar yoktu seni o yuzden cagrmadim falan diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…