- 19 Nisan 2020
- 582
- 369
- 53
- 29
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Esentepedini söylüyorum . Yazın gitmiştim . 3 bin demişti seansına. Kaç seansta biter bilemem dediYeni açılan Doruk hastanesini söylüyorsunuz sanırım ücret ne kadar dediler lazerle yakmıyorlar mı bir arkadaş yıllar önce devlette lazerle yaktırmıştı sanırım ama ameliyattı o işlem
Evet lazerle . Et beni değil sonuçta o yüzden kestirmek bana mantıksız geldiYeni açılan Doruk hastanesini söylüyorsunuz sanırım ücret ne kadar dediler lazerle yakmıyorlar mı bir arkadaş yıllar önce devlette lazerle yaktırmıştı sanırım ama ameliyattı o işlem
Esentepede Doruk hastanesi yok kiEsentepedini söylüyorum . Yazın gitmiştim . 3 bin demişti seansına. Kaç seansta biter bilemem dedi
Devlette yapmadıklarını söylediler lazer işlemi yokmuşYeni açılan Doruk hastanesini söylüyorsunuz sanırım ücret ne kadar dediler lazerle yakmıyorlar mı bir arkadaş yıllar önce devlette lazerle yaktırmıştı sanırım ama ameliyattı o işlem
Doktora sorduğumda kalabilir de dedi o yüzden tereddütte kaldım ama çok rahatsız oluyorumBu konuyu takipteyim, bende merak ediyorum. Yüzümde çok fazla ben var ve çok rahatsız ediyor artık beni. Bi ara araştırmıştım ama sanırım benler lazerle sildirdikten sonra da uzun bir süre izleri kalıyormuş.
Özel doruk Esentepe tıp merkeziEsentepede Doruk hastanesi yok ki
İşte böyle olunca da sildirip o kadar para bayılmanın da bir anlamı yok gibi. Ben seans başı değilde ben başına bir ücret belirliyorlar ve ona göre bir kerelik işlemle tamamlanıyor diye biliyordum.Doktora sorduğumda kalabilir de dedi o yüzden tereddütte kaldım ama çok rahatsız oluyorum
Yok hayır ta o zaman 3 bin dedi seansınaİşte böyle olunca da sildirip o kadar para bayılmanın da bir anlamı yok gibi. Ben seans başı değilde ben başına bir ücret belirliyorlar ve ona göre bir kerelik işlemle tamamlanıyor diye biliyordum.
Evet varmış az önce baktımÖz
Özel doruk Esentepe tıp merkezi
Plazma pen yapan yerleri araştırın ben kendim makineyi aldım kendim sildim benlerimi plazma enerjisiyle yakılıyor kısacası
Özel doruk Esentepe tıp merkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?