• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sigara dumanının altında…

CharlesBukowski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
6
1
86
31
Öncelikle merhabalar bacılarım,ablalarım,kardeşlerim

Sonralıkla da derdim şu ki ben sigara içiyorum ortalama 7-8 senedir ama bu 7-8 senenin çoğusunda içsem de bazen sigarayı bıraktığım dönemler oldu.Özelikle birinde 13 ay içmemiştim ki bu bence büyük bir başarıydı.

Şuan da ise günde 5-6 tane içiyorum.Evde hiç aklıma gelmiyor ama okulda tüm öğretmen arkadaşlar içiyor ve teneffüslerde beraber toplanma alanımızda oluyoruz.İnanın sigaranın kendisinden çok orda olmanın tiryakisi gibiyim ve ve ve arkadaşlarla otururken yani sosyal içici olduğumun farkındayım

Sigarayı bırakacağım tekrardan bunu yapacağın ama deneyimi olanlar ve bu süreci kolaylaştırıcı tavsiyeleri olanlar var mı aramızda çok merak ediyorum.

Aynı yoldan geçmiş birilerinin deneyimlerini okumak tavsiyelerini almak bu sitede bana her zaman iyi geliyor.

İyiki varız 💕💕💕💕

Şarkıya devam etmeyeceğim swvmedigim icin degil cok severim
2 seneden uzun süredir sigara içmiyorum. İnsanlar bırakmama inanamadi cunku günlük 2 paket belki daha fazla içiyordum, asla bırakmam diyordum ve 10 seneden uzun sigara icicisiydim. Şu an kokusu midemi bulandırıyor. Gördüğüm zamanlar bir ara özlüyordum ama artık onda bile midem kalkıyor. Ki ben bırakırken evde sigara içiliyordu. Kök ailemde herkes sigara kullanıyor. Toplanilirsa onlar hala içiyor. Üzerime saçlarıma sinen kokudan bile rahatsız oluyorum. Garip evet nasıl içmişim diyorum.

Şarkıya devam etmeyeceğim swvmedigim icin degil cok severim
2 seneden uzun süredir sigara içmiyorum. İnsanlar bırakmama inanamadi cunku günlük 2 paket belki daha fazla içiyordum, asla bırakmam diyordum ve 10 seneden uzun sigara icicisiydim. Şu an kokusu midemi bulandırıyor. Gördüğüm zamanlar bir ara özlüyordum ama artık onda bile midem kalkıyor. Ki ben bırakırken evde sigara içiliyordu. Kök ailemde herkes sigara kullanıyor. Toplanilirsa onlar hala içiyor. Üzerime saçlarıma sinen kokudan bile rahatsız oluyorum. Garip evet nasıl içmişim diyorum.
Bu kadar köklü bir içiciyken, öylesi bir evde nasıl başardınız bırakmayı ?

Cocuk istiyordum o nedenle bıraktım. Kendime bir tarih belirledim ve azaltma gibi şeyleri yapmadim o tarihte bıraktım. Spora yazıldım, sigara içmek istediğim zaman yürüyüşe çıkıyordum.

Back
X