• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Ben şaştım artık ya süte alerjisi var mı yok mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

na_rin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
187
0
26
İstanbul
KIZLAR ÇOK ÇARESİZİM ya 11 aylık bebeğim var anne sütü 2 ay aldı tabi o arada bile mama takviyesile birlikte 3 ayını geçmeye başladıktan sonra başladı deli gibi kaşınmaya heryerini kaşıyor doktorlara götürdüm anlamadılar sütten şüphelendim sütü vermedim 1 hafta laktozsuz mama verdim bebelac ama gene kaşındı birde kusması var ama şimdi 15- 20 günde bir kusuyor oda zorla yiyince falan doktor reflüdür dedi bebekken çok kusuyordu size sorum kızımın süte karşı alerjisi varmı belirtiler ne ? lütfen yardım edin offf karnını görseniz jilet gibi tırnak izleriyle dolu ama döküntü ve kabarcıklar falan yok

Benim oğlumda'da aynı kaşıntılar var boynunu göğsünü karnını heryerini deli gibi kaşıyor neden kaşınıyor bilmiyorum 10 aylık devam sütü içmiyor inek sütü veriyorum benim sütümde yetmiyor.

sen götürdünmü doktora ben çok götürdüm test yaptılar ama çocuk küçük diye çıkmadı kandan bişey 3 yaşında yapacaklar tekrar ama bir çare bulamadılar bir sürü şey saydı doktor yün deterjan falanda filan alerji dedi ama hangi birinsden uzak tutayım acaba sütemi alerjisi var onun testi yapılıyormuş birde süt testi yaptırıcam sende mutlaka araştır yazık söyleyemiyorlarda ne kötü düşünsene habire orası burası kaşınıyor biz nerden bilelim neresi kaşınıyor

Bebeğini yatırarak yedirdiğin için reflüsünün gelişmesi gayet normal...Geçmiş olsun...

bende istiyorum oturarak yemesini ama nafile yemiyor ne yapayım açmı kalsın varsa çaresi buyur sen sunnn

Yer,alışır..Yatarak yedirmen çok zararlı..Hangi dr. a istersen sor bunu aynı şeyi söylecektir...Sen alıştırmışsın bu şekilde yedirmeye...

11 ay gayet büyük yatarak yemek için..neden yiyemiyor fazla döküyor yada başka bişey mi anlamadım..benim içinde kolay olmuyor ama oturarak döke saça oynata vs yediriyorum bir şekilde..
bir de nasıl anlıcaksam alrjisini yün,deterjan vs demişsin..anlaşılıyor canım zaman harcayarak deneye yanılarak bazı düzenlerini değiştirerek herşey anlaşılıyor..bende alerjili bi bebek annesi olarak bilinçli söylüyorum..

Back