BEN SAPIKMIŞIM :)

bak şimdi :KK8::KK8::KK8:

yok sadırmadım valla :oops:

tek konu bu değil ki bu sonuncuydu genel manada rahat konuştuğum için bu böyle malesef:cool:

ama adamlar böyle kadın isterken bakmıyorlar kendilerine ahh adaletini sevdiğimin dünyası:KK42::KK70:
amigurumikad_n.jpg

yıllardır aradıkları kadın :KK70: :KK70: :KK70:

herkes illaki bir şeyden hoşlanır etkilenir söyleyen sapık oluyorsa içinde yaşayana ne demeli :) bence sapık mapık değilsin annene sor beni nasıl yaptınız diye :KK70:
yok kız çok utanıyor kıpkırmızı oluyor :KK70:

şimdi yine sölicem kimse kusura bakmasın duygular bastırıldıkça vajinusmus illeti çoğalmakta. insan hür olmalı bugün aramızdan kimse çıkamaz benim gizli saklıdır herşeyim hiç bir yakın arkadaşımla bile paylaşmadım diyen. ya da biz kadınların yüzyılın yalanı masturbasyon da neymiş hiç yapmadım demek gibi bişi
aynen öyle erkek ihtiyacı herşey sanki o lafa da ben uyuz oluyorum ama cinsellik şimdi erkeğin ihtiyacı bilmem ne kadının değil mi sanki ?:KK14:

Lezbiyenlik sapıklık değildir zaten.
hayır kız arkadaşımla konuştum ya ona karşı diyorum sanki duygularım var gibi muamele görüyorum :KK14:

Kızım nekrofili derler deme öyle ölü sevici gibio_OŞimdi teknik olarak Edward da ölüydü, ölü var ölü var:KK53:
Şu sıralar ben de Korelilere taktım, Koreli kısmet arıyorum, bekarım, 23 yaşındayım:KK25:
hiç bak bakalım ölmüş mü diyor ya cem yılmaz:KK70: bulursam söylerim :KK70:

hemen de bulmuşsun bırak arasınlar daha:63:

Ahahha çok güldüm ya.. elbet birseyler çekici gelecek yani gelmezse problem:)) ben de omuz ve kalin kemikli boyun severim mesela :KK70: uhuu
aynen öyle sağlıklı bir bireyim sonuçta:KK70:

Evlilere demiyorlar mi sanki :KK67: :63:
bekarlar ayıplı konular konuşmaz kızım :63:

Lezbiyen bile olmuş olsan sapıklık değil ki.
konuyu lezbiyenliğe ya da tercihlere getirmesek olur mu benim anlatmaya çalıştığım bambaşka birşey evet lezbiyenlik sapıklık değil tercih meselesi.

Minnak kadının biri bana eşiyle sorununu anlatıyor ben çözüm bulamam eşin ile paylaş dedim ben sapıkmıyım dedi :KK70:
Sanki benle sevişiyor :KK70:
Bende eşimle paylaşıyorum diye sapık dedi bana yaaaa ulan adama anlatcam tabi kime anlatcam
haha ayıp kızım sen de kocaya denir mi öyle şey :63::KK8:

X