BEN SAPIKMIŞIM :)

Orasi niresi oluo :oops:
adonsi2.jpg
Şoralar işte :))

bak şimdi :KK8::KK8::KK8:

aynen canım onların dünyası daha fantastik oluyor ha kıza benim olaaksın diye saldırdıysan bak o zaman haklı :KK70: onun dışında normal tabi ki
yok sadırmadım valla :oops:

Ben de sapık deyince bişi dedin sandım, ne var bunda?
tek konu bu değil ki bu sonuncuydu genel manada rahat konuştuğum için bu böyle malesef:cool:

Tatlım böyle adam isterken kendimize de bakıyoruz elbet ..
120 120 90 :KK70: :KK70: :KK70:
ama adamlar böyle kadın isterken bakmıyorlar kendilerine ahh adaletini sevdiğimin dünyası:KK42::KK70:

Oo ben arkadaslarim arasinda yurttaki kizlarla falan cinselligi cok konusurum. Arada buraya da bakiyom valla ne yazilip cizilmis diye :KK70: sapik olsam en cok sapik ben olurdum :KK70: ne var canim hayatin gercegi o sana sapik diyen evlenince kocasiyla kardes kardes oturcak heralde. Cocugu da telepati yoluyla yapcaklar

Ama biz sapıtmayalım da kim sapıtsın? :KK53:

Sokağa çıksak birçok güzel kadın görürüz, çok var. Ama yurdum erkeklerinin çoğu kertenkele gibi :63: Arada bir kaslı eli yüzü düzgün birini görünce etkileniyoruz yokluktan:KK61:

yılın sapığı benim onu şey yapayım da oylamaya bile çıkarmanıza gerek yok direkt madalyamı verin:KK70: söyleyemediğim daha çok şey var düşün burda bile utanırken sapık damgası yiyorum:KK70:
Aman erkeklerin günlük muhabbetlerini biz yapınca sapık damgası hemen:110: Lan adamın yanından geçiyordum geçen gün, kulağıma doğru öyle bir şey fısıldadı ki...:KK51: Bu yazdıkların masum kalır yanında:KK19:

ben annemin yanında falan tv de beğendiğim birini görünce "off taş resmen" diyorum gülüp geçiyoruz öyle :KK70:
ama herkesin yanında konuşulmuyo demek ki böyle ne varsa sanki:110:

ahahahah:KK70: :KK70: önemli yerlerin etrafını çizmek lazım :KK70:
içim gıcıklanıyor ama :KK8::KK8:

Aman erkeklerin günlük muhabbetlerini biz yapınca sapık damgası hemen:110: Lan adamın yanından geçiyordum geçen gün, kulağıma doğru öyle bir şey fısıldadı ki...:KK51: Bu yazdıkların masum kalır yanında:KK19:
ya içimizden neler geçiyor da söyleyemiyoruz işte :mad::KK70:

ben annemin yanında falan tv de beğendiğim birini görünce "off taş resmen" diyorum gülüp geçiyoruz öyle :KK70:
ama herkesin yanında konuşulmuyo demek ki böyle ne varsa sanki:110:
onu bende derim ama hatun fıkra falan anlattırmaz kendi utanıyor ondan herhalde:KK53:

bak şimdi :KK8::KK8::KK8:

yok sadırmadım valla :oops:

tek konu bu değil ki bu sonuncuydu genel manada rahat konuştuğum için bu böyle malesef:cool:

ama adamlar böyle kadın isterken bakmıyorlar kendilerine ahh adaletini sevdiğimin dünyası:KK42::KK70:

Ama benmde hosuma gidio simdi cok sey derdim de birileri flan gorur azgin der diye cinsel durtulerimi bastiriyrum :oops::KK23:

herkes illaki bir şeyden hoşlanır etkilenir söyleyen sapık oluyorsa içinde yaşayana ne demeli :) bence sapık mapık değilsin annene sor beni nasıl yaptınız diye :KK70:

şimdi yine sölicem kimse kusura bakmasın duygular bastırıldıkça vajinusmus illeti çoğalmakta. insan hür olmalı bugün aramızdan kimse çıkamaz benim gizli saklıdır herşeyim hiç bir yakın arkadaşımla bile paylaşmadım diyen. ya da biz kadınların yüzyılın yalanı masturbasyon da neymiş hiç yapmadım demek gibi bişi

X