BEN SAPIKMIŞIM :)

ya canım bak istedii kadar muhafazakar ya da başka birşey olsun sokağın ortasında bağıra çağıra konuşmuyoruz ki bizbizeyiz sonuçta :cool:
Mesela benim iş yerimde ağzı bozuk bir hatun var, tamam bende küfür ederim yerine göre ama o öyle böyle değil, hiç duymadığım çook ayıp, acayip küfürler, kırk yıl düşünsem böyle fantazi çıkaramam .. kız kıza da olsak ben rahatsız oluyorum, kendisini uyarıyorum konuşmaması için ama nafile, oda sağ olsun kendini hiç kasmıyor, dümdüz gidiyor. Bunun gibi herkesin yapısı farklı, arkadaşlarına da senin konuşman böyle geliyor olabilir.

hahah sende sapıksan biz komşuca sapığız :KK70: yabancı bir diziye denk gelmişti komşular bizde.. hepimizde genciz tabi.. Baktık erkekler böyle kaslı felan anam bizimkiler bir çığlık off yavrum şunlara bak felan.. sapığın tam önde gideniyiz :KK70: ama ben adem elmasından hoşlanıyorum.. gülerken çıkıyor ya bazı adamlarda.. bir de yutkunurken :KK70: off

Mesela benim iş yerimde ağzı bozuk bir hatun var, tamam bende küfür ederim yerine göre ama o öyle böyle değil, hiç duymadığım çook ayıp, acayip küfürler, kırk yıl düşünsem böyle fantazi çıkaramam .. kız kıza da olsak ben rahatsız oluyorum, kendisini uyarıyorum konuşmaması için ama nafile, oda sağ olsun kendini hiç kasmıyor, dümdüz gidiyor. Bunun gibi herkesin yapısı farklı, arkadaşlarına da senin konuşman böyle geliyor olabilir.
bak aksine hiç küfretmem küfredeni de sevmem ağzım bozuk değildir uluorta da konuşmam zaten sadece yakın arkadaşlarımla konuşuyorum ama yine de herkes hanım bir ben sapığım:KK70:

hahah sende sapıksan biz komşuca sapığız :KK70: yabancı bir diziye denk gelmişti komşular bizde.. hepimizde genciz tabi.. Baktık erkekler böyle kaslı felan anam bizimkiler bir çığlık off yavrum şunlara bak felan.. sapığın tam önde gideniyiz :KK70: ama ben adem elmasından hoşlanıyorum.. gülerken çıkıyor ya bazı adamlarda.. bir de yutkunurken :KK70: off
ya film izlerken olur öyle adem elması candır bende bayılırım :confused:

şapşik okudum ne alakaysa :KK70: :KK70:

canım bence öyle böyle değil çok sapıksın ve tedavi görmelisin bel kemiği nedir çok ayıplı bir bayana hiç yakıştıramadım. bence burada da ban almalısın :KK57::KK57::KK17::KK17::KK62:

şapşik okudum ne alakaysa :KK70: :KK70:

canım bence öyle böyle değil çok sapıksın ve tedavi görmelisin bel kemiği nedir çok ayıplı bir bayana hiç yakıştıramadım. bence burada da ban almalısın :KK57::KK57::KK17::KK17::KK62:
nefes alsa yetercilere inat nefes almasa da olur kemik kas ne varsa yürürüm artık tövbe tövbe:KK70:

Şaka gibi ama derdim cidden bu benim :KK12:

Yahu arkadaşlar bari siz söyleyin insan cinsel anlamda hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri söyleyince sapık mı oluyor ? Beni bilen bilir her konuda konuşurum asla da çekinmem neden çekineyim ki ? İyi kötü burada herkesin bir cinsel hayatı yok mu ? sanki bir tek bu konuları ben biliyormuşum gibi tavırları var insanların :KK12:
Yanlış anlaşılmasın derdim kk hatunları değil zaten az önce iş arkadaşlarımla bir muhabbet geçti o patlama noktam oldu.

Az önce iş yerinden arkadaşım bir filmin çekimlerine bakıyormuş bende odaya gittim baktım murat bozun üstsüz bir resmi var kaslı falan peh haz etmem kendisinden fakat dedim ki ben erkekte en çok bel kemiği kısmını beğeniyorum bana çok çekici geliyor :KK8: hoşlanıyorum arkadaşım ne yapayım yani seviyorum ki söyledim :63: hemen şak diye sapık damgamı yedim her zamanki gibi neymiş kemikten bile hoşlanıyor muşum :KK12: annem bile terbiyesiz diyor hemen ben kimle konuşayım dağa taşa mı anlatayım allah aşkına :KK48: size soruyorum sapık mıyım ben ? yemeğime şap falan koymalı mıyım ?:confused:
Sana sapık diyen çarpılsın :p sen bize anlat, boşver onları :KK19:

Sana sapık diyen çarpılsın :p sen bize anlat, boşver onları :KK19:
nerden başlasam bilemedim :KK70:aslında biraz haklılar gerçekten libidom biraz fazla yüksek herşey etkilior mesela beni ama bunları falan hiç dile getirmem yani yinede sapık oluyorum işte bir de onları anlatsam taşlayarak öldürürler beni herhaldeo_O:KK30:

X