Uzun süren bir ilişkim vardı sonrasında nişanlılığa dönüşen bir nişanlılık ve hep sevildiğimi zannettim 1 nisan gecesine kadar evet 1 nisan şakası gibiydi bana nişanlım tarafından hayvanca dövüldüm yanlış okumadınız içindeki hayvanı dışarıya çıkarttı küçücük birsebepten dövdü beni yüzümü şişirdi mor halde geçmesini bekliyorum.
O geceyi karakolda geçirdik darp raporu aldım şikayetçi oldum ondan sonra bana yalvarmaya başladı yüzüğünü verdim kabul etmedi pişman olduğunu ve ayrılmak istemediğinİ söyledi bana inanmazsınızve kızacak olanlarınız olacak ben aileme hiçbir şey demedim kapıya yanlışlıkla çarptığımızı söyledi. Şimdi diyeceksiniz bana niye susuyorsun diye ben hala şoktayım ağlıyorum gece gündüz dışarı çıkamıyorum ve aradan beş gün geçti bana az önce dayanamadığını söylüyor ama bitirmiyor siz beni yargılamadan ne yapacağımı söyler misiniz?
Çok güçsüzüm ailesi tarafından olumsuzluklara katlandım ama artık gücüm kalmadı onun en ağır cezayı almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm
ceza almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor bu olayı bir siz
o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor beni salak görüyor bana güç verirmisiniz ailem duysun istemiyorum.
Tek başıma mücadele vermek istiyorum neler yaşadığımı neleri sabrettiğimi Rabbim biliyor benim o yüzden sizden destek istiyorum ağlayarak yazdım yanlışım varsa kusura bakmayın desteklerinizle ayağa kalkarım inşallah için acıyor yüzüm çok kötü dışarı çıkamıyorum.