Ben o eski (Ben) degilim..!! :(

xxTosPikkxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
242
2
Psikolojim cöktü.Eski resimlerde kendimi görünce.İncecik bir bel!! Benmiydim o diyorum simdi simitlerden dar birsey giyemiyorum.

O zaman hem okul hem staj vardı.Kahvaltı bile yapamıyordum cogu zaman.İsyerindeki yemekleri de begenmiyordum catalın ucuyla yiyordum.Muhasebe bürosu malum dısarda da bir hayli is oluyordu.Cok hareketli bir yasamım vardı yani.
:nazar:

Beslenme tarzı da cok önemli zaman gectikce cips,kola,kızartma tarzını az bile yesem daha sık tüketmeye basladım.Hareketli bir yasamım da yok artık tabii.

Kuzenlerle resimlere bakınca,icimizden en güzel tospigin fizigiymis dedi.Öyle bekliyormusum bende psikolojimi bozmak icin.Kendimi cok cirkin hissediyorum kısa boylu olmanın dezavantajları.4 yıl icinde en fazla 3 kilo almısımdır ama boyum kısa oldugundan hos görünmüyor.:çok üzgünüm:

Gene o eski ben olabilirmiyim ki?senağlamasenağlama

Son düzenleme:
Gerçekten psikolojik bozuk 3 kiloyu mu dert ediyorsun millet 33 kilo veriyo

Kendine gel hemen tospikcik :)

Gerçekten psikolojik bozuk 3 kiloyu mu dert ediyorsun millet 33 kilo veriyo

Kendine gel hemen tospikcik :)

İste nedense ben az yememe ragmen veremiyorm o 3 kiloyu.Aksam yemeklerinde ekmek en fazla kagıt gibi ince iki dilim yerim.Hic istahlı olmamısımdır hala da öyleyim eee neden benim görüntümde bir degisme olmuyor o zaman.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
kac kilosun boyun kac kac yasındasın evlimisin 3 kiloyumu sorun ediyosun ya ben ne yapayım 5 kilo kesin vermemm lazım ve dahasınıda versem cok iyi olur

bize şakamı yapıyorsn acaba? 3 kiloyumu sorun ediyor birde başlığa vaktımda gören 30 kilo felan almışda değişmiş sanar ben napim 10 kilo vermem lazım:S

ay evet bende başlığa bakınca en az 20 kilo düşündüm
benim vermem gereken 8 kilo var boyumda çok uzun değil yani 1.60
ve bu benim vermiş halim geçen sene ekim ayında 71 kiloydum
ben kafamı nerelere vursam acep :KK70:

Arkadaslar arasında en balık etlisi ben oldugumdan :) Geneli 45 49 kilo civarı.
Sanırım nasıl verilecegini bilmiyorum.Benim boyum da 1,60 civarı tam 1.60 bile degil :KK66:

Yok evli degilim diyorum ya simdi 3 kilo veremiyorum ileri de 10 kiloyu nasıl veririm bilemiyorum :)

3 kiloyumu veremiyorsun ilginç bence spor ve bol su tüket gayet güsel bir şekilde 2 haftaya verirsen:S

3 kilo mu??

cnm napıyosn sen niye canını sıkıyosn hiç değer mi?? 1 ayda verilir o kilo düzenli dyet ve sporla

hiç kasma kendini fizik aynı fizik ve hiçbi sorun yok bence 3 kilo dediğin nedir ki??

ben 4,5 kilo almışım zaman içinde ve inan çok dert etmiyorum kendime bi hedef koydum onu yapıcam inş.ama kendimi sıkmıyorum fizik gene aynı fizik :KK66:)

annem de bana der 49 ken ne kadar güzeldi harika görünüyordun diye ama geri verirsin annecim diyo e doğru da yanii hiç kafana takma eminim ki yaparsın beyinde biticek iş.kendini kasma sağlıklı bi şekilde yap gör bak eski haline zaten çok az bişi varmış o da hallolur cnm snra da dikkat edersin :)

ama hep yemeden de dikkat ederek olmuyo elbette arada kilo alıp vermeler olucak.nefis denen bişi var her zaman önüne geçilemiyoo :))

bundan önce gene vermiştim almadan önce ramazandı bayramı gezmeydi erken aldım ama işin sırrı kendini kasmamak kasarsan üzerine eklersin daha da.. relax ol :KK66:))

ayrıca çok zayıf olmaya da uğraşma balık et güzeldir hem çok hoş durur.

ideal kilo herkese göre farklılık gösterir ama senin idealin 49-50 civarı cnm.o da olur daha da verme boyuna göre kilosu az olanları görüyorum çok kötü hiçbi çekicilik güzellik yok..o yüzden heves etme öyle şeylere

3 ara 3 ana öğün.öğünlerde de kuş kadarcık yeme evde yapılan yemekten ye birer kase yanına kepekli ekmek al..

öğünlerde azıcık yeme ki vücuda yemek girsin ve vücut az geliyo diye hepsini depo etmesin.8 bardak su

ayrıca spor şart..ara öğünleri de atlama meyve,süt,yarım avuç kadar kuruyemiş..bunların hepsi gerekli

ayrıca belli bir miktar yağ da gerekli mesela yemeklerde kullanılan sıvı yağ..ya da yarım yağlı süt gibi.her şeyden gerekli vücuda..

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kiloyumu veremiyorsun ilginç bence spor ve bol su tüket gayet güsel bir şekilde 2 haftaya verirsen:S

Beslenme tarzım yıllardır aynı tıka basa yedigimi bilmem mesela.Sanırım bu yüzden böyle ya bir hamburgerin yarısını yiyebiliyorum en fazla.Siz düsünün artık.bilmiyorumkismile

3 ara 3 ana öğün.öğünlerde de kuş kadarcık yeme evde yapılan yemekten ye birer kase yanına kepekli ekmek al..

öğünlerde azıcık yeme ki vücuda yemek girsin ve vücut az geliyo diye hepsini depo etmesin.8 bardak su

ayrıca spor şart..ara öğünleri de atlama meyve,süt,yarım avuç kadar kuruyemiş..bunların hepsi gerekli

ayrıca belli bir miktar yağ da gerekli mesela yemeklerde kullanılan sıvı yağ..ya da yarım yağlı süt gibi.her şeyden gerekli vücuda..

Canım tesekkür ederim yorumun icin.a.s.

Ben hep kus kadarcık yerim malesef yani kendimi bildim bileli.Bir hamburgerin yarısını bile yiyemem.Mesela sabah kahvaltı yapmassam canım o gün boyunca hic birsey yemek istemez.Cok az seyle doyarım.

Yaptıgım yanlıslar var tabi cips ve cola'ya bayılırım mesela.Bir ara uykudan uyanırdım direkt cola sisesini elime alırdım.Tuzu biraz bol kullanırım.Ha bir de su icmeyi sevmiyorum.Bir türlü alıstıramadım kendimi.:çok üzgünüm:

Meyveyi cok severim aynı sekilde sebzeyi de.Ve benim sanırım biraz kafam karıstı.Benim simdi güzelce karnımı doyurmam mı lazım?:bbo:

Son düzenleme:
öncelikle kola ve cips bırakman lazım yerimseniben
sonra öğün atlamadan sebze ve meyve ağırlıklı beslenmen lazım
yani kilo vericem diye kuş kadar yeme :)))
su şart kesinlikle günde en az 2 lt içmen lazım
ve spor ypman lazım onu yapamıyorsan
yürü oda güzel zayıflatıyor kilonu verdikten sonrada yürümeyi bırakma
formunu koru dikkatli beslenirsen geri almazsın

Canım tesekkür ederim yorumun icin.a.s.

Ben hep kus kadarcık yerim malesef yani kendimi bildim bileli.Bir hamburgerin yarısını bile yiyemem.Mesela sabah kahvaltı yapmassam canım o gün boyunca hic birsey yemek istemez.Cok az seyle doyarım.

Yaptıgım yanlıslar var tabi cips ve cola'ya bayılırım mesela.Bir ara uykudan uyanırdım direkt cola sisesini elime alırdım.Tuzu biraz bol kullanırım.Ha bir de su icmeyi sevmiyorum.Bir türlü alıstıramadım kendimi.:çok üzgünüm:

Meyveyi cok severim aynı sekilde sebzeyi de.Ve benim sanırım biraz kafam karıstı.Benim simdi güzelce karnımı doyurmam mı lazım?:bbo:

cnmm rica ederim :)

cola ve cips 2 kalori deposu :S

ikisinden de uzak dur cnm ..öğünlerde tabi tıka basa mideni doldurmiycan ama azıcık da yeme her yemekten ye.mesela bi kase çorba içtin yanına 3 kaşık sebze yemeği ya da 2 tane köfte aldın 1-2 dilim kepekli ekmek ..onun gibi..

ayrıca su çok faydalı acayip yararlı rejimde olmazsa olmaz cnm.. zamanla alışırsın bence hem vücut hem cilt için saçından tut tırnağının ucuna kadar su tüm vücudunu dolaşıyo ve çok faydalı.

kendini azcık zorla sonra alışırsın.kola ve cipsi de ayda 2 -3 kez ye mesela:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
kaç kilosun yazdınmı benmi görememdim ? arkadaşlara katılıyorum cips ve kolayı hayatından çıkar hem zararlı hem kilo yapıyo biraz sağlıklı beslen ilk etapta vermekte zorlanırsın ama zamanla giderr takma kafana ve mutlaka egzersiz yap kaydirigubbakcemile2

canım yaa 3 kiloyu dert ediyor yazık.. biz ne diyelim de ağlayalım.. daha fazla almazsın umarım sen yoksa depresyona felan girersin..

X