Ben Niye Yaşıyorum Ki?

geçmişi geçmişte bırak gitsin. boşver öyle aileyi. seni küçükken, sen en savunmasız halindeyken savunmayanı sen de işini gücünü eline alınca tanıma. acımak, affetmek zorunda da değilsin kimseyi. iyilik fabrikası değiliz yani. büyüklük bizde kala kala zorbaların bi tarafları arşa kadar çıktı.

Öncelikle tebrik ederim genç yaşınızda meslek sahibi olup iş bulmuşsunuz. İnanın herkesin geçmişi ile ilgili travmaları var hepimiz farklı etkileniyoruz bu travmalardan ve farklı tepkiler veriyoruz. Belki siz şuan geçmişi düşünüp kendinizi daha da üzüyorsunuz. Naçizane tavsiyem geleceğinize odaklanın. Madem işiniz de hazır kendinize hedef koyun mesela 1 sene sonra kendi evime çıkmış olacağım deyin hem bu toksik aile ortamından uzaklaşmak size de iyi gelecektir. Bahtınız açık olsun

Bundan sonra ki hayatını çok güzel geçirebilirsin. Sana moral veren insanlarla vakit geçirip kendini daha iyi hissedebilirsin. Kendine güven bu saatten sonra, bir doktorsun sen aşağı çekme kendini. Ben seninle gurur duyuyorum aileni boşver

Çok doğru söylemişsiniz ve okulda ne sorun yaşasamda arkamda değillerdi beni hiç sevmezdiler

Teşekkür ederim zaten buradan gidecem yeni bir hayat bekliyor beni

Sen değil de ailen ve onun gibiler neden yaşıyor asıl. 24 yaşındasın daha hayat yeni başlıyor. Tamam çocukluğun kötü geçmiş ama orada kalırsan gençliğin orta yaşların bütün ömrün kötü olur. Ben aileni affet demiyorum. İnsan kendi çocuğuna kendi kardeşine nasıl zorbalık yapabilir engeli var diye aklım almıyor. Aileni affetme bence görüşme bile. Ama kendinle gurur duy. Çok iyi Bi rota çizmişsin herşeye rağmen. Çalışmış başarmışsın. Senin yerinde çoğu genç saçma sapan yollara sapıp harcanır giderdi. Böyle birinin kendinden böyle olumsuz şekilde bahsetmeye hakkı yok. Herkes haksızlık yapmış şimdi sen haksızlık yapıyorsun. Terapi alıyor musun bilmiyorum almıyorsan al.
Evet birkaç sene sonra kendi kliniğimi açmayı düşünüyorum zaten param olacak isim olacak ama birtek geçmişi yenmiyorum aklıma geliyor

Ne zaman başlayacaksınız işe? Bir an önce çalışmaya başlayıp, alanında uzman, referansı iyi.. bir uzmanla çalışmaya başlamalısınız acilen.

Terapi almıyorum hayır ama işe başlar başlamaz iyi bir psikolog bulup alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…