elinizde olmayan şeylere bakıp üzülmektense,neden sahip olduklarınıza bakıp şükredip mutlu olmuyorsunuz ki?sizi 12yıldır seven,destekleyen,huzuru ve mutluluğu sizde bulmuş bir insan var yanınızda...milyonlarca kadının sahip olamadığı bir bir hediye vermiş allah size...üstelik sizi sağlıklı güzel bir ufaklıkla da ödüllendirmiş.merakımı bağışlayın,profil bilgilerinize de bir göz attım...eğitimlisiniz,renkli bir mesleğe de sahipsiniz ve bunların hepsine çok genç yaşınızda,32yaşındayken sahip olmuşsunuz.ne kadar şanslı olduğunuzun farkında mısınız?pek çok insan sizin hayatınıza sahip olmak için kim bilir ne kadar çabalıyor.çevrenizdeki insanların sizi seçmelerine izin vermeyin,siz insanları seçin.seçtiğiniz insanlara da size gösterdiği önem kadar onlara değer verin.'canım cicicm ''bebikim' gibi salak konuşmalardan ben de haz etmem,bu kadar samimiyete de hiç izin vermedim ben de...burdaki forum dahil.herkesle görüşürüm,ama evime kabul edip de evlerine gittiğim insanlar bir elin beş parmağını geçmez.bu insanlara da arkadaş gözüyle bakmaktan ziyade konuşulacak kafa dengi insan olarak bakarım.hayattaki tek dostunuz,sırdaşınız ve desteğiniz eşinizdir unutmayın bunu.diğer insanlar sadece hayatınıza biraz tat katarlar o kadar.herkesi dinleyin ama herşeyinizi paylaşacak birini aramayın sakın...insan oğlu çiğ süt emmiştir bunu hiçbir zaman unutmayın,karşınızdaki ne kadar iyi olursa olsun...hayıflandığınız konu sizi çok üzmesin bu yüzden.dantel partilerine katılıp vıcıklaşmaktansa ya da birine çok inanıp ardından kazığınızı yiyip oturmaktansa,hür ve tekil olarak herkesle görüşüp kimseye bağımlı olmadan herkesle görüşmek daha iyidir...