ben nice..eski nikimi merak edenlere duyrulur.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.064
Kazen bana msj atiyor senin nikin bu degilmiydi diyor...ikincisi,sen o zmn girip siteye izlemedin mi diyor.kazen sana yalan borcum yok.ben senin icin gunaha da girmem,ben yalan soylemiyorum.

Ayrica senin ne yapmak istedigini de anlamis degilim.sanki ben eski nikim de o..p..y...da oyle pesimde gezip sacmaliyorsun.ben bu kisiyim.arkadaslar.bu nikten cikmamin nedeni de daha oncede size bahsettigim gibi en son konu acmistim.cinsellikten sagudum diye.orada deniz su nikli kisiyle tartistik..ben biraz acik konustum konum da elestirildim..ve o konuda mune de her kezi uyardi...o konunun en sonuna bakabilirsiniz.munenin yazisina.....

Sunu soyliyeyim ki demek ki bir acigim olsa kazen neler yapacak.sana diyorum kazen.eger musluman ve inaniyorsan ki benim konularim gizli degil,

KIM BI MUMININ AYIBINI ORTERSE,BIZDE KIYAMET GUNU ONUN AYIBINI ORTERIZ...

bunu kulagina kupe et.

Eşin seni aldatmış, depresyona girmişsin, kendimi ödürücem, çocuklarımı öldürücem falan diyordun, boşanmayı düşünüyorsun ama gelip buraya bu konuyu açıyorsun. Şu an hayatındaki en önemli şey kazen mi, kazenin ne düşündüğü mü?
Kusura bakma ama inandırıcılığını herkesin gözünde yitiriyorsun arkadaşım. Git birterapi falan al, psikiyatriye git ilaç falan kullan. Hiç normal değilsin.

terbiyesizlik yapıyorsun, ısrarla kocanın ayıbını karşı kadına yükleyip sanki evliliğin pürmuhteşemmiş gibi anlatıp kocan da olan suçu da 2. kadına yıkıp gönlünü rahatlatıyorsun.

Haddini bileceksin, bir şapkanı önüne koy nerede hata yaptım diye düşün. Sana göre tek suçlu boyu bacağın kadar olan 2. kadın. Siz sütten çıkmış akkaşıksınız.

Sanki evliliğin yazın çatırdamış gibi anlatmışsın 1 sene öcne ayrılık sinyalleri verilmiş ama görmemişsin. Kimseye de özelden de defalarca sorulmasına rağmen bu kimliğin söylenmedi.

Konuları insanlara düzgünce anlatsaydın bunalr yaşanmazdı. Konuda da meraklı değilim kadın çocuklarını öldürecek dendi diye konuna geldim. Biri suç duyurusunda bulunsa ne halt edersin bilmiyorum.

Mağduru seveler Türk halkı sen buna devam et....

Sen kimsin ki diğer bir kadına hakaret edersin. Dini kullandınız, karşı kadının o..... ağzınıza doladınız yeter !

Israrla bu siteden bir uzak dur kendine gel diye yazdım defalarca yazdım.....

neden bu kadar olay oldu nice'ın açtığı konular hiç anlamış değilim

Sebebini söyleyeyim hannesli, aldatıldığına dair konu açtığında Çocuklarıyla beraber fare zehiri içip intihar edeceğini yazmış, hatta oğlum ölmeye hazır değil, ölmekten korkuyor gibi laflar yazıyor ve siteden çıkıyor, saatlerce ortaya çıkmıyor, üyeler intiharı duyunca panikliyor, korkuyorlar, hatta bana telefon etti okypete, Mune durum bu kadın intihar edecek ne olur yerini bulun, engelleyin, üyeler panik halinde diye.
Dışarda olduğumdan hemen tüm üyelerin Kazen'e mail atmasını iste okypete dedim.

O ara meğer üyemiz ziyaretçi olarak topiğini okuyormuş, millet kadın ve çocukları için korkarken.
Hadi forumda insanların Yüreği Ağzına geldi neyse diyelim ama eş aldatmış tüm kabahat karşı tarafa yüklenmiş, ya adam zaten aldatmaya meyiliymiş, yoğurdum ekşi deseler ya, neden hep komşunun tavuğu kışalanıyor.

Akşam 20:05 te üyeliği ile giriş yapıp yorum yazmadan gitti. Bu düzeltmeyi yapayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…