hayata 2 yaşındaki kızım için tutunuyorum.geriye baktığımda mutlu olduğum günler sayılı diyebilirim.beni sevmeyen yokmuşum gibi davranan bi eşim var.çoğu zaman bana asi olan çocuklarım.yzüme beni sevmediğini söyleyen bi kızım bana el bile kaldırabilen.küçük kızımı bile hevesli büyütemiyorum.insanın sadece kendisi için yaşaması gerektiğini anladım.daha dün kızıma bayramlık aldım babası gelince görsün diye 2 saat çıkarmadık adam 12 satt yok arıom açmıo ben aradıktan 2 saat sonra arıo işleri yoğunmuşta.....ben evde hizmetli orta işlerini gören kendimi öyle hissediyorum sezgi yok.3 senede 20 kilo aldım.kilo sevmeyen adamın umurunda bile değilmiş.kızımla yatıyoruz.2 ay oluyo birlikte olmadığımız zamanlar bazen.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum.haytımda olmasada bişey değişmeyecek var ama yok gibi ve ben onunla bunları konuşamıyorum bile.bazen mektup yazarak duygularımı belirtıyorum ama beni anlamıo.o bana bir gelse ben ona on giderim.saçımı sevgiyle okşaması bike yeter ama yok.bişey değince o ömrünü bize adamış daha ne yapsınmış .na yapmam kerekir bana bi akıl verin .istemediğim halde inadına yemek yiyorum obez olcam depresyondayım ne yapacağımı bilemiyorum.tek istediğim azcık sevgi ve takdir edilmek...