• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neyim anlamadım ?

yabadabadu

YA HERŞEYİM YA HİÇİM.....
Kayıtlı Üye
3 aydır doktora gidiyorum ultrasonda görünüm pcosu destekliyor ama hormonlar desteklemiyor doktorlarda ne diyeceğini şaşırdı kilo ve tüylenme problemim var ama bugüne kadar adet düzensizliğim hiç olmadı progesteron testim 21. günde 6.90 çıktı çok zor durumdayım benim neyim var

Geçmiş olsun canım..adetinin 3.gününde mi yaptırdın hormon testlerini ve hangi hormonlarına bakıldı?hepsine baktırdıgından emin olman cok önemli.Mesela bende de pco çıktı,tüylenme sebebiyle gitmiştim,ama adetlerim düzenli.Sadece prolaktinim yüksekti ama onun da pco.yla alakası yok dedi,hormonel sebeplere dayanmıo dedi doktor.birşey vermedi pco içn,sadece diane35i kullanmk istersen kullan dedi ama yanetkileri cok die kullanmadm iikide kullanmamısım çünkü kullannanlar bıraktıklarında sorun yasadıklarını anlatıolar..

adetten 10 sonra yapıldı bu testler sadece progesteron 21 günü yapıldı artık şaşırdım ilaç verdi glukofen onu kullanıyorum kilo artışı nedeniyle gittim neler çıktı yarın yine doktordayım vajinal ultrason çekilecek ne yapacağım bilemiyorum çokta korkuyorum

korkacak bısey yok canım her 5 kadından 3 bu zamnada pko lyumus.ve genetık olan bıseymıs.21 yaplan horman senın yumurtlamnla alakalı.benımde senın gıbı hormanel bı sorun yok ama kılo artısı ve tüğlenme sebebıyle gıdıyorum ayrıca cocuk ıstegı olursa ona uygun bı tedavı verıyor.senın dıkkt etmen kılo dan ve korbanıdralı besınlerden uzak durman.edetlerın duzenlı ıse dert etme ve sıkıntı edecek bı hastalık deıl

adetten 10 sonra yapıldı bu testler sadece progesteron 21 günü yapıldı artık şaşırdım ilaç verdi glukofen onu kullanıyorum kilo artışı nedeniyle gittim neler çıktı yarın yine doktordayım vajinal ultrason çekilecek ne yapacağım bilemiyorum çokta korkuyorum

adetten 10 gün sonramı? acaba o yüzden hormonların pco desteklemiyor olabilirmi? hormon testi adetin 3. günü yapılır ve bütün doktorlarda buna dikkat eder..sen adetin 3. günü yaptır

evet ben de öyle biliorum..bi doktoruna danış..ben bekar olduğum içn üstten yumurtalıklara bakıldı,vajinal değildi,ama vajinal muayene tabi daha net sonuc veriomuş..

ben ilk olarak endokrine gittim tahliller orada yapıldı kadın doğuma yönlendirildim o yüzden bugünde eşimin sperm sayısında sorun çıktı yani çocuk hayali benden giderek uzaklaşıyor

Back
X