Ben nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum ki...

O arkadaşları ile görüşürken siz de kız arkadaşınız ile görüşün. İzin vermezse sen de gidemezsin o zaman diyip tavır koyun bakalım.
o çıkınca ben çıkamam çünkü akşam görüşecek arkadaşım yok benim tek başıma gezmeyi de hiç yapamam heleki birde bebeğimle.

izinsiz çıkamam böyle gördüm bunu öğrendim ama artık kendimi çekecem o düşsün peşime azcık..

Hım hadi bakalım, nasılmış geri olmak değil mi?
En doğru kararı almışsın.
Bu arada, önceliği neden kendine verdirmiyorsun onu anlamıyorum
Adamın keyfi yerine gelsin de benle uğraşsın yerine, benim keyfim yerine gelsin ben uğraşayım yapsan daha mantık değil mi?
Hem adam hazıra alışmış. Bu tipler resimlerden bile tatmin olup uyuyan tipler.

başlarda takmıyordum onu tatmine tmek yeter gibi düşündüm ama sonradan baktım bnim ihtiyaçlarıma var karşılayan yok dank etti tabi. bakalım düzelme yoluna gidicem..

bu arada mesaj attı naber diye bende iyi senden dedim iyi değilim dedi neden dedim sen iyi değilsin çünkü dedi. cevap vermedim

Gece yarisi cocujkla cikmaktan bahsetmedim bebegi arabasina koyup bir arkadasinizla kahve cay icmeyede mi gondermiyor yani.. cok ilginc
bencede biraz ustune dusmeyin ilgilenmeyin bakalim...

kızlaaaaaaaaaaar dün akşam eşimle hiç ilgilenmedim tavır yaptım. sonra evde hiç çay içmez benden çay istedi demledim patlamış mısırı çok sever mısır patlattım sevindi sonra benle ilgilendi çocuğumuzla hiç ilgilenmez parka götürdü banyo ayptırdı ben tabi şooookkk ay çok güzeldi valla bende belirttim teşekkür ederim beni anladığın için dedim o a bundan sonra daha güzel olacak merak etme dedi çok mutluuyummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sizin adınıza cok sevindim. Bugün güzel seyler okuyorum burda masallah

çooooooooooook sevindimmmmmmmm :)rabbim daim etsin

kız mecelli şimdi kocamla konuştuum o da meyve al akşam meyve şöleni yapalım dedi bene alırım dedim hangi meyve istersin deim o da anlamadın sen beni dedi bende işteyim diye mesaj at dedim fanfinifonfon yapcak sanırım kremşanti ve çilek kivi falan alalım aşkım güzel olsun gecemiz demiş gülmüşşşşşşşş

hopa
hopaaaaaaa gayduru gubbaaak cemilemmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…