Ben nerde yanlış yaptım?

cemremavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
7
14
3
Arkadaşlar Merhaba. Yakın zaman da yaşamış olduğum bi durumu sizinle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi almak...
Sitede yeniyim bugün dahil oldum.
Liseden beri arkadas olduğum yaklaşık 10 11 senedir görüştüğüm dostum dediğim biri,okul bitince de hep görüşürdük vakit geciridik bildiğiniz dost kanka her şey işte. Anne babası ayriydi annesi ile yaşıyordu babası evli başka şehirde. Bende bu sebeple de elimden geldiğince yanında olurdum is arıyordu bunun içinde giderdim onla her yere. Velhasıl kelâm; aşk hayatında hep hüsran yaşardı ben onun kadar sorun etmezdim zaten guvenmem erkeklere çok sallamazdim yani ama o üzülür ağlar evlenmek isterdi hep bense hala istemem, neyse.. Bu bi çocukla görüşecektı beni de çağırdı gelmiyim dedim yalnız bırakma dedi gittim oturduk o çoğunun da arkadaşı gelmiş yanına dordumuz takıldık ama ben ilk defa gördüğüm iki erkek olduğu için sıkıldım belli etmedim çok fazla sohbet etmedim hem daha öncede böyle bi ortamda çok konusmustum arkadaşım biraz bozulmuştu bende bu sefer sessiz kaldım. Sonra kalktık. Arkadaşımın hoslandigi çocuk masada benle sohbet etmeye çalıştı yanında ki de. Ben sessiz kaldım ki arkadaşıma laf atıp durdum ama yine ben kötü oldum. O çocuğun bana yavsayacagini ben nerden bileyim sonuçta sorun onda. Ama arkadaşım bigün dedi ki msj da; rüyayı yattım acaba evliligime kim engel oluyor diye ama yemin ederim seni kimseyi düşünmedim bende hala espri yapıp ee kimmiş diyorum bana dedi ki seni gördüm rüyamda. . Benim şarteller attı tabi bu kez kararliydim arkadasligimi bitirmeye çünkü bunu bana bi çok kez yaptı. Ben onun senelerdir arkadasiyim onla asla bi yanlışım olmadı ama o 2 senede tanıdıgı arkadaşlarıyla bir olup kız benim hakkım da demiş ki onunla gitme biri ile bulasmaya olmuyor demiş. Buda ağzından kaçırdı. Ve kötü olan . O insanlarla tartışıp hepsi bunu disladigi zamanlarda bana anlatıp Ağlamış ve o insanlara uzun uzun açıklama msji yazmıştı. Benim burda suçum olmadığı halde ben kırılıp artık bu sefer konusmamaya kararlı olduğum zaman bile benden Özür dilemedi o açıklamayi yapmadı 10 senelik dostuna. .. ben ona hep derdim nikah sahidin ben olcam diye.. bana bu rüya olayını anlattktan sonra ben artık kafamda bitirdim bu dostluğu aradan 2 3 hafta sonra evlenmiş. Rüyası mi çıktı yoksa benle gorusmemek için bi alt yapı mi ayarlamis anlayamadım sonra da beni faceden silmiş. Hatırlıyorum da onunla arkadaş oldugumuz zamanlar birlikte vakit gecirecegimiz zaman beni mağazanın önünde beklerken ne zaman görsem yüzü hep asikti benim de moralimi bozdu hep bu durum ama hiç söylemedim neden diye. Sonra bigün oturduk anlat dedim alakasız şeyler söyledi ağladı durdu ben dedim sen böyle yapınca benimle arkadaş olmaktan mutlu değilsin bi sorun var demek ki dedim inkar etti. Gerçekten simdi düşünüyorum da ne aptalmisim ben evlilik meraklısı hiç olmadım o istiyor diye hep teselli ederdim Allah büyük vs. Hatta dualar bile ederdim Allahım mutlu olsun arkadaşım onu hakeden iyi bi insan çıksın diye karşısına.. hatta ben çıktığım çocukla ilk defa yanıma geldiğinde sırf o yalnız kalmasin diye onu da cagirdim ki ben ilk defa görüşüyordum aylar sonra ilk defa bi araya geldik çocukla ama onuda aldık yanımıza. Sonra akşam o dert yandı benim hayatımda kimse yok mutsuzm vs dedim ki öyle deme olur vs vs. Bana dediki tabi sen yolunu çizdin vs. Oysa şimdi o evli bi ailesi var :)
Sadece içimi dökmek istedim. Bu hayatta arkadaş dost dediğim 3 insan dan da kazık yedim affettim ama çok zoruma gitti... Allaha havale ediyorum...

Back