arkadaşlar inanılmaz kötü durumdayım artık oğlumun inatla uyumaması sağlığımı etkilemeye başladı.sinirlerim alt üst durumda.kızamıyorumda oğluma onun ne kabahati var.uykudan nefret ediyo oğlum ne yaptımsa bir düzen sağlayamadı.dördü beşi buluyoruz.uyku düzenini sağlamak için akşam yatırmıyorum ağır yedirmiyorum.banyo yaptırıyorum ninniler söylüyorum,başını okşuyorum.ama nafile...kızlar lütfen bana yardım edin :Saruboceq:siz nasıl uyku düzenini oturttunuz?ben nasıl uykuya alıştırıcam:uhm:
arkadaşlar inanılmaz kötü durumdayım artık oğlumun inatla uyumaması sağlığımı etkilemeye başladı.sinirlerim alt üst durumda.kızamıyorumda oğluma onun ne kabahati var.uykudan nefret ediyo oğlum ne yaptımsa bir düzen sağlayamadı.dördü beşi buluyoruz.uyku düzenini sağlamak için akşam yatırmıyorum ağır yedirmiyorum.banyo yaptırıyorum ninniler söylüyorum,başını okşuyorum.ama nafile...kızlar lütfen bana yardım edin :Saruboceq:siz nasıl uyku düzenini oturttunuz?ben nasıl uykuya alıştırıcam:uhm:
benim oğlumun uykusu çok düzenliydi. akşam 9 da yatar 4-5 saat deliksiz uyurdu. ama ek besinlere geçtik geçeli zırt pırt uyanıyor. emerek uyuyor. seninki emiyor mu canım?
rezeneyi fazlasıyla verdim.papatayı melisayı yok olmadı.heralde küple içirsemde faydasızkaydirigubbakcemile3.benim bebeğim ciğerlerinden sorunlu doğdu karnımda zatürre olmuştu .1 ay küvezde kaldı yaşam mücadelesini kazandı:Saruboceq: doktorumuz ilaç kullandırmıyor bize gaz damlası bile.yeterince ağır ilaçlar almış vücudun onları atması gerekmiş.en hafif gaz damlası bile alerji yaptı ondan sonra yasakladı doktorumuz ilacı bize. oyüzden ne şurup ne de başka bir şey canım.canım çok zor Allah kolaylık versin..
rahatlatıcı çaylardan içirsen,mesela rezene güzel uyku veriyor rahatlatıyor aynı şekilde papatya içirsen akşamları.uyumaz mı gene acaba?
birde sanırım sipraktin diye bir şurup var bzim mart annelerinden bi arkadaşa verdi doktoru.iştah açıyor,uyku veriyor.arkadaş ona çok sevinmişti.doktorunuzla bi konuş istersen.
cok zor gercekten. ama bunda senın hatan yok. tamamen bebegın doğası. benım oğlumun uyku duzenı cok iyi. gece sankı bebek yok gıbı.bır yada ıkı kez uyanıp emıyo. bazen yarım saat uyanık kalıyo. emzıgıyle oynarken dalıyo tekrar. ben bunun ıcın bısey yaptım mı yapmadım. ama gecende bı dr dınledım gece sık uyanan bebek gunduz yeterınce beslenmıyordur dıyordu. inş en kısa zamanda duzenınız oturur. sende o da rahat edersınız. cunku delıksız uyumak onlara da yarıyo. cunku buyume hormonu encok gece uykuda salınıyor.
canım maaşallah diyeyim bebişineinşallah darısı da bizim başımıza olur.
nasıl yani canım?saç kurutma makinesini denedin mi?
Allah kolaylık versin....benim oğlumda ara ara düzen bozuluyor...bende ezcaneden anoson çayı aldım...akşam 8 den itibaren biberonla yavaş yavaş veriyorum....en son 20 ccc de gece mamasına katıyorum...ve müthiş sonuç uyuyor...deneyin...ben yararını gördüm