ben nerde yanlış yapıyorum:(((

sevgi84

aşkım oğlum beN...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
332
1
arkadaşlar inanılmaz kötü durumdayım artık oğlumun inatla uyumaması sağlığımı etkilemeye başladı.sinirlerim alt üst durumda.kızamıyorumda oğluma onun ne kabahati var.uykudan nefret ediyo oğlum ne yaptımsa bir düzen sağlayamadı.dördü beşi buluyoruz.uyku düzenini sağlamak için akşam yatırmıyorum ağır yedirmiyorum.banyo yaptırıyorum ninniler söylüyorum,başını okşuyorum.ama nafile...kızlar lütfen bana yardım edin :Saruboceq:siz nasıl uyku düzenini oturttunuz?ben nasıl uykuya alıştırıcam:uhm:

canım çok zor Allah kolaylık versin..
rahatlatıcı çaylardan içirsen,mesela rezene güzel uyku veriyor rahatlatıyor aynı şekilde papatya içirsen akşamları.uyumaz mı gene acaba?
birde sanırım sipraktin diye bir şurup var bzim mart annelerinden bi arkadaşa verdi doktoru.iştah açıyor,uyku veriyor.arkadaş ona çok sevinmişti.doktorunuzla bi konuş istersen.

arkadaşlar inanılmaz kötü durumdayım artık oğlumun inatla uyumaması sağlığımı etkilemeye başladı.sinirlerim alt üst durumda.kızamıyorumda oğluma onun ne kabahati var.uykudan nefret ediyo oğlum ne yaptımsa bir düzen sağlayamadı.dördü beşi buluyoruz.uyku düzenini sağlamak için akşam yatırmıyorum ağır yedirmiyorum.banyo yaptırıyorum ninniler söylüyorum,başını okşuyorum.ama nafile...kızlar lütfen bana yardım edin :Saruboceq:siz nasıl uyku düzenini oturttunuz?ben nasıl uykuya alıştırıcam:uhm:

canım al bendende o kadar..uyumaz uyumaz gece yarısında kalkar oyun oynamak ister..e bende calsııyorum uykusuz uykusuz gelıyorum işe..cok zor cok..alalh yardımcımız olsun.psıkolojım bozuluyor uykusuzluktan artık..ama ne yapalım yapacak brıseyyok..uyku düzenıne alıstırmak için odaısnda yalnzı bırakın aglasın kucagınıza almayın yazıyordu internette..2 gun denedım ama kuzumun artık aglamaktan canı cıkıyordu dayanamadım..bunlar büyüyecek büyümesınede bızde mahvolacagız galıba..

çok zor seni çok iyi anlıyorum benim oğlum 6 ay hiç uyumadı gazı vardı sapsimlex kullandım faydası oldu kaç aylık bilmiyorum ama gazı olabilir...bir de eğer alabilirsen TRACY HOG-BEBEK SORUNLARINA PRATİK ÇÖZÜMLER diye kitabı var internetten al uyku düzeni hakkında çok yardımcı bir kitap ben oradakileri uyguladım tabi her bebek bir değil ancak denemekte yarar var...gündüz uykularını azalt,karnı tok mu kontrol et eminim bunları denemişsindir ama bir de saç kurutma makinesi anne karnındaki sese çok yakın bebekleri sakinleştiriyor hemen bu gece saç kurutma makinesi aç ışık açma gece lambası aç ayağına al hafif hafif salla bakalım bu etkili olur kurutma makinesini kapama bırak bi gece sabaha kadar açık tut kısıkta ama dene bak olucak uyuycak...sonucu yazarsın ben bu duruma böyle çözüm buldum kitabı mutlaka al canım uzun yazdım biraz ama:)))yatmadan rezene yap 100 cc hafif kıyafetler giydir sıcak sevmiyor bebekler umarım faydası olur....

valla canım kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş al bendende okadar benim oğlumda gece saat başı uyanıyor napıcam bilmiyorum yat kalk salak gibi oldum artık, memeye koyuyorum uyuyo karnıda aç degil muhallebisini yiyo öyle yatıyo ama gene emmeye kalkıyo memede uyuyo yatırıyorum bir saat sonra gene ayaktaa ne yaptıysam düzene sokamadım ne olcak böyle bilmiyorum ama gerçekten sinirler harap oluyo dedigin gibi bebişlerin ne günahı var bizim bir hal çare bulmamız lazım ....:nazar::nazar::nazar:

bende hala düzene oturtamadım, uykusu gelse de direniyo benim ufaklık, inatlaşıyo benimle,nefret ediyo uykudan.geçen gün ağladım gece sinirimden, ben ağladım o da ağladı....................

benim oğlumun uykusu çok düzenliydi. akşam 9 da yatar 4-5 saat deliksiz uyurdu. ama ek besinlere geçtik geçeli zırt pırt uyanıyor. emerek uyuyor. seninki emiyor mu canım?

bizimde uyku düzenimiz bozuldu ne güzel 9da yatar sa baha kadar uyurdu şimdi uyumuyor gece sürekli kalkıyor hadi sizinkiler meme için kalkıyor benimki memede emmiyor niye kalkıyor anlamış değilim

bizimde uyku düzenimiz bozuldu ne güzel 9da yatar sa baha kadar uyurdu şimdi uyumuyor gece sürekli kalkıyor hadi sizinkiler meme için kalkıyor benimki memede emmiyor niye kalkıyor anlamış değilim

benim oğlumun uykusu çok düzenliydi. akşam 9 da yatar 4-5 saat deliksiz uyurdu. ama ek besinlere geçtik geçeli zırt pırt uyanıyor. emerek uyuyor. seninki emiyor mu canım?

yok canım 5 ay anca verebildim.yatarkende ağır olmasın diye sadece mama veriyorum.

canım çok zor Allah kolaylık versin..
rahatlatıcı çaylardan içirsen,mesela rezene güzel uyku veriyor rahatlatıyor aynı şekilde papatya içirsen akşamları.uyumaz mı gene acaba?
birde sanırım sipraktin diye bir şurup var bzim mart annelerinden bi arkadaşa verdi doktoru.iştah açıyor,uyku veriyor.arkadaş ona çok sevinmişti.doktorunuzla bi konuş istersen.
rezeneyi fazlasıyla verdim.papatayı melisayı yok olmadı.heralde küple içirsemde faydasızkaydirigubbakcemile3.benim bebeğim ciğerlerinden sorunlu doğdu karnımda zatürre olmuştu .1 ay küvezde kaldı yaşam mücadelesini kazandı:Saruboceq: doktorumuz ilaç kullandırmıyor bize gaz damlası bile.yeterince ağır ilaçlar almış vücudun onları atması gerekmiş.en hafif gaz damlası bile alerji yaptı ondan sonra yasakladı doktorumuz ilacı bize. oyüzden ne şurup ne de başka bir şey canım.

cok zor gercekten. ama bunda senın hatan yok. tamamen bebegın doğası. benım oğlumun uyku duzenı cok iyi. gece sankı bebek yok gıbı.bır yada ıkı kez uyanıp emıyo. bazen yarım saat uyanık kalıyo. emzıgıyle oynarken dalıyo tekrar. ben bunun ıcın bısey yaptım mı yapmadım. ama gecende bı dr dınledım gece sık uyanan bebek gunduz yeterınce beslenmıyordur dıyordu. inş en kısa zamanda duzenınız oturur. sende o da rahat edersınız. cunku delıksız uyumak onlara da yarıyo. cunku buyume hormonu encok gece uykuda salınıyor.

cok zor gercekten. ama bunda senın hatan yok. tamamen bebegın doğası. benım oğlumun uyku duzenı cok iyi. gece sankı bebek yok gıbı.bır yada ıkı kez uyanıp emıyo. bazen yarım saat uyanık kalıyo. emzıgıyle oynarken dalıyo tekrar. ben bunun ıcın bısey yaptım mı yapmadım. ama gecende bı dr dınledım gece sık uyanan bebek gunduz yeterınce beslenmıyordur dıyordu. inş en kısa zamanda duzenınız oturur. sende o da rahat edersınız. cunku delıksız uyumak onlara da yarıyo. cunku buyume hormonu encok gece uykuda salınıyor.

canım maaşallah diyeyim bebişine:nazar:inşallah darısı da bizim başımıza olur.

Allah kolaylık versin....benim oğlumda ara ara düzen bozuluyor...bende ezcaneden anoson çayı aldım...akşam 8 den itibaren biberonla yavaş yavaş veriyorum....en son 20 ccc de gece mamasına katıyorum...ve müthiş sonuç uyuyor...deneyin...ben yararını gördüm

Allah kolaylık versin....benim oğlumda ara ara düzen bozuluyor...bende ezcaneden anoson çayı aldım...akşam 8 den itibaren biberonla yavaş yavaş veriyorum....en son 20 ccc de gece mamasına katıyorum...ve müthiş sonuç uyuyor...deneyin...ben yararını gördüm

onu denemedim işte.hemen yarın alayım bakalım.inşallah iyi netice alırım.valla sana çooooook dua ederim canım:teselli:

X