Davranış Bozuklukları BEN NERDE YALNIŞ YAPIYORUM... :/

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

esra_shn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
13
0
MRB BENİM 7 YASINA HENÜZ YENİ GİRMİŞ BİR OĞLUM VAR BABA ASKERDE BENDE ÇALIŞIYORUM İKİMİZ BİRLİKTE YASIYORUZ. KAAN KREŞE GİDİYOR.COK ZEKİ BİR COCUK BİR O KADARDA HİPERAKTİF. AMA BENM SÖZÜMÜ HİÇ DİNLEMİYOR YAPMA DEDİĞİM HERSEYİN AKSİNİ YAPIYOR BENİM ÜZÜLDÜĞÜMÜ GÖRÜYOR FAKAT SANKİ BU DURUMDAN ZEVK ALIYOR GİBİ UMURSAMIYOR BİR SÜRE SONRA VAZGECİYOR O HAREKETİ YAPMAKTAN. BANA DÜŞKÜN AMA BU DURUMA ANAM VEREMİYORUM CEZA VERİYORUM VAZGECMEDİ ALIP KARSIMA KONUSUYORUM TAMA DİYOR AMA YİNE DEVAM EDİYOR. NE GİYDİRDİĞİM KIYAFETİ GİYMEK İSTİYOR NE SACINI TARATIYOR HRSEYİ BEN YAPCAM DİYOR VE TEK BASINA OYUN KURUP OYNAMIYOR .İNATCI AKREP BURCU. BU DURUM BASINDAN GECMİŞ YADA BİR FİKRİ OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ ŞİMDİDEN TSK EDERM.

7 yaşın 2. iki yaş sendromunu yaşattığını bilmenizi isterdim... çocuk gelişim basamaklarını inceleyin lütfen...

benimde aynı yaşta oğlum var aynı durumlardan bende cok bunalmıs bır haldeyım ne yapacagımı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…