Bir de diyet yapıyor ondan sinirli.Ama hep öyleydi.Yıllardan beri.Kardesinizin ruh hali saglikli degil. Surekli ofkeli, gergin, muhtemelen fazla simartilmaktan yada gecmis bir travmadan kaynakli hınç dolu. Tedavi olmasi gerekiyor. Bipolar vb bir rahatsizligi olabilir, hic buna benzer tani aldi mi? Ya da norolog, endokrinolog benzeri bir doktor şüphelenip psikiyatriye yonlendirdi mi? Kardesinizde hormonal bir dengesizlik, beyinde lezyon vb bir sorundan kaynakli ofkelilik hali de olabilir.
Cok gecmis olsun.
Ee kendisinin olmuyor ki aileniz almış her durumda.Bizimkiler alıyor ,laf arasında o isteyince tamam diyor.Sonra bu da evet benim diyor umutmuyor.Ben il dışında hep kirada olduğum için bu da ileyke yaşadığı için parasını harcamadı.İlla bir şeyler yaptı.Çok şey değil.Kahve makinasını aldı mesela.Ya da anneme gelen hediyeleri fincan takımı vs hep kendi aldı.
Aslında evlenip gitmek istiyorum.Etrafımda bir kaç kişi var ama bu kaygıyla dığru karar da veremiyorum.Olmazsa ev alıp gitcem artık.inanın ekonomi çok kötü.Memur maaşlarına zam gelir gelmez ev kiraları uçtu.23 bin maaşla 18000 ev kşrası ödemek çok zor.Tek kişiyim üstelikBence kızkardeşinin size takıntısı olan bir bipolar. Maaşınızı yuzde sekseni bile gitse hemen o evden ayrılın. Yoksa ilerde benim gibi terapiler gidersiniz. Aynı bu kadar olur tıpatıp aynısı vardı bende. Kurtulmak istesen kurtulamiyorsun da. Öyle hemen yakanı bırakmaz. Çok güzel acitasyon yapar. Her zaman senin varlığını kıskanır ama hep seni asagilar. O yüzden kaç o evden. Anneni babanı yanına alır ya da alttan destek olursun . İlk zaman sıkıntı çekersin ama sonra duzekirsin. En kotu tayini işte git orda. Lütfen o kan emici sen uzaklas
Yillardan beri boyle, hep boyleydi.Bir de diyet yapıyor ondan sinirli.Ama hep öyleydi.Yıllardan beri.
Formasyom alıyor şimdi.Atanamama sorunu yok daha.Atanamama duygusu insanda sinir stres yapar. Kardeşim benden önce iş sahibi oldu o kıyaslanmayı iyi bilirim.
Ah kabul etse.120 kiloydu diyetle 80 lere düştü.Şimdi daha iyi hayatı ama o iyi olana kadar biz bittikYillardan beri boyle, hep boyleydi.
Bu cumle hastalik suphesi icin yeterli olabilir. Doktora gorunse iyi olur, ha kabul eder mi bilemem tabi.
Allah sabir versin.
Nerede oturuyosunuz bilmiyorum ama benim oturduğum yerde öyle malesef ama en azından 1+1 ev alsanız felan. Ya da univerteye yakın semtlerde ortak ev tutsanız bir ogrtmen ve ya öğrenci ile. O evde çıkın. Ozguveniniz gelsin. Uzaklaşın. Ben mi gidicem niye o gitsin demeyin. Gidin.Aslında evlenip gitmek istiyorum.Etrafımda bir kaç kişi var ama bu kaygıyla dığru karar da veremiyorum.Olmazsa ev alıp gitcem artık.inanın ekonomi çok kötü.Memur maaşlarına zam gelir gelmez ev kiraları uçtu.23 bin maaşla 18000 ev kşrası ödemek çok zor.Tek kişiyim üstelik
Eve katkın olsun nedir? Siz bunu söyleyemezsiniz. Anneniz babanız söylese anlarım. Sizin eviniz olsa anlarım. Belli ki içten içe yaptığı harcamaları kıskanmışsınız.Formasyom alıyor şimdi.Atanamama sorunu yok daha.
Her ne olursa olsun,bir şeylerin bedelş ben değilim.
Birikim yapıyorum şu an.Gideceğim.Ya da ev alacağım.İnşallah yuvamı kurar da giderim.Nerede oturuyosunuz bilmiyorum ama benim oturduğum yerde öyle malesef ama en azından 1+1 ev alsanız felan. Ya da univerteye yakın semtlerde ortak ev tutsanız bir ogrtmen ve ya öğrenci ile. O evde çıkın. Ozguveniniz gelsin. Uzaklaşın. Ben mi gidicem niye o gitsin demeyin. Gidin.
Canım faturaları ödesşn,temizlki yapsın,vir kere de aidatı ödesin dedimEve katkın olsun nedir? Siz bunu söyleyemezsiniz. Anneniz babanız söylese anlarım. Sizin eviniz olsa anlarım. Belli ki içten içe yaptığı harcamaları kıskanmışsınız.
Ya da kendi borçlarını bana ödetmesin dedim.Canım faturaları ödesşn,temizlki yapsın,vir kere de aidatı ödesin dedim
Dietisyenle mi diet yapiyor?Ah kabul etse.120 kiloydu diyetle 80 lere düştü.Şimdi daha iyi hayatı ama o iyi olana kadar biz bittik
Ee işte ben de onu diyorum kardeşinizin aldığı maaş belli.Birikim yapıyorum şu an.Gideceğim.Ya da ev alacağım.İnşallah yuvamı kurar da giderim.
İnanın ha deyince gidilmiyor.Bunun depositosu,eşyası ,peşinatı ell bini buluyor.Kira içşn çike çekmek de istemiyorum.Kız kardeşim ücretli diye bir şekilde yardım görüyor ama beni umursayan da yok
O zaman siz sadece kardeşimiz tarafınızdan değil , aileniz tarafindan da somuruluyorsunuz. Bence borçla da olsa çıkın. Akıcı geliriniz var. Bı şekilde hal olur. Hatta daha iyi olur. Masraf yaptım borcum var der desteği kesersiniz aileniz de sizden alıp ona destek olmaz. Böylelikle herkes kendi yağı ile kavrulurBirikim yapıyorum şu an.Gideceğim.Ya da ev alacağım.İnşallah yuvamı kurar da giderim.
İnanın ha deyince gidilmiyor.Bunun depositosu,eşyası ,peşinatı ell bini buluyor.Kira içşn çike çekmek de istemiyorum.Kız kardeşim ücretli diye bir şekilde yardım görüyor ama beni umursayan da yok
Evet.Dietisyenle mi diet yapiyor?
Sismanliktan kaynakli ozguven problemleri onu agresiflestirmis de olabilir.
Isiniz zor, Allah sabir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?