Ben neden regl olmuyorum?

daphne_sky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
17
1
36
Geçen ay da 3 gün gecikmişti ama olmuştum, bu ay 4. gün bitti hala regl olmadım. Predictor ile test de yaptım negatif. Başka ne gibi sebebi olabilir ?

Mevsim geçişleri, sıkıntı ve stres hatta yediğiniz besinlerden bile gecikme olabilir.. Hiç düşünmeyin ayaklarınızı sıcak tutun benim bir keresinde 21 gün gecikmişti..

Mevsim geçişleri, sıkıntı ve stres hatta yediğiniz besinlerden bile gecikme olabilir.. Hiç düşünmeyin ayaklarınızı sıcak tutun benim bir keresinde 21 gün gecikmişti..
21 gün de biraz fazlaymış... doktor gitmeden nasıl durabildiniz

21 gün de biraz fazlaymış... doktor gitmeden nasıl durabildiniz
Çok stresli ve yoğun olduğum bir dönemdeydim bende ona bağladım, burada kızlarada sordum hepsi sağ olsun içimi rahatlattı bende gerek duymadım Dr a gitmeye çok şükür sonunda oldum ztn.. Umarım sizde bir an önce olursunuz

3-4 gün tedirgin edicek bi gecikme değil stres beslenme gibi sebeplerdne dolayı olabilir

Merhaba, Ben 176 cm boyundayim kilom 53-55kg arası ben regl olmuyorum sadece doğum kontrol hapı kullanırken regl görüyorum onun dışında düzenli bir şekilde regl olmuyorum ve eğer doğum kontrol hapı kullanmasam regl hiç olmuyorum regl oldugumdada çok bitkin oluyorum ve sanki çok ağır bir yük gibi bir hastalık gibi oluyorum sizce sebebleri ne olabilir?

herhangi bir doğum kontrol kullandın mı 3 ay kadar olmadıgımı bılıyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…