Ben neden lekenme görüyorum ya lütfen bilen var mı yad yaşayan?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
149
10
24
Ayın 5inden sonra ilişki yaşadık ayın 15inde de ilişki yaşadık karnıma filan baskı oluyordu ama lekenme olmuyordu bu sefer lekenme gördüm açık renkte kahverengi hala da görüyorum kadın doktora gittim sonuç almak için orada anlattım böyle böyle oldu diye karnıma baktı bir şey yok ayın 9 Aralık da vajinal ultrason da baktı yine sıkıntı yok dedi orada ama aşağıdaki sonuç 54 olmuş en nabıza döşemedi daha niye onu da anlamadım bu geçen ayın 94 şimdi 54 böyle görünce direk dahiliye gönderdi ama ben ayın 10 sonuç almak için gittim dahiliye adam sıkıntı yok dedi çok iyi dedi tiordi için zaten adam sıkıntı görseydi bu karaciğer enzimleri yükselmiş halini direk müdahale ederdi niye etmesini sıkıntı yok dedi kadını doğum doktoru bu sonuç görünce direk dahiliye gönderdi
Ama işte bu ayın 15 inden sonra karnıma ilişkiden filan baskı oluyordu ama bu sefer yine oldu lekenme gördüm bir hafta oldu
dahiliye gittim iki üç tane test eksik dedi onu da ver dedi vermedim daha bir kaç gün sonra gideceğim bir de ulutson içi 10 gün sonraya yani ayın 30 verdiler ama neyden kaynaklanıdığını bilmiyorum strese giriyorum hamile kalırsam sıkıntı yapar mı yapmaz mı onu da bilmiyorum hamilelik söz konusu olmazsa anlarım

Eklentiler

• GAG-1734650681308.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…