tamam çaba mücadele ,tuttuğunu koparmak üstüne gitmek hepsine tamam ama yok be kardeşim insanda şans yoksa ne yaparsan yap.ben gidiyorum hastaneye cv ile beraber aradığınız işin üniversitesini bitirdimm diyorum adam sertifikan var mı diyorr yav üniversitesini okudum daha napim diyorum yalandan cv alıyorlar okadar ben daha ne yaapyım ? ya ilanlar el altından yürüyor hatta ilan yok bu kadar olmaz artık ne amca ne dayı ne de teyze olmuyormrb kızlar ben 2 yıllık üni mezunuyum ziraat teknikerliği kendi bölümümle ilgili iş imkanı istanbulda zaten yok ondan umudu kestim başka iş ilanlarına başvuruyorum çağrı merkezleri, marka giyim mağazaları, özel hastanelerde vezne yada hasta dnaışmanlığı-hosteslik için böyle iş alanlarında lise mezunları çalışıyor ama benim gözüm fazla yüksekte olmadığı halde ben nedne bulamıyorum birsürü ilana başvurdum bi avmden aradılar gittim görüştüm olumlu düşünüyolar gibi gelmişti bana ama aramadılar hala bugün 4. gün baktım ilanalrı hala güncel ya çokmu bişey istiyorum asgari ücretli bi iş için ne bekliyolar anlamıyorum görüşmeye bile çağırmıyolar ya bana bi öneride bulunabilirmisiniz kızlar herkes gibi iyi bi iş isterim tabi ama bu saydıklarıma bile razıyım ne yapmalıyım daha nerelere başvurmalıyım iyi iş bulanlar nası buluyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?