ben neden böyleyim

Haklısın galiba peki şimdi ne yapayım yarın nasıl davranayim en son trip attim gene ama cevap bile vermedi onu kaybetmek istemiyorum yarın çok sıcak davranirsam çok yapmacık olur nasıl yapmaliyim

Ama benden önceki hayatı hep alem falan filan guvenemiyorum bi türlü ama seviyorum da

Güvenmediğin birini nasıl sevebilirsin ki? Geçmişinden sanane? Madem geçmişi önemli neden başladın ki? Alem falan derken ne yapıyormuş mesela gece kulübüne falan mı gidiyormuş, ee şimdi ki nesilin çoğu gidiyor. Bende gidiyorum nadiren de olsa, ayda bir adam akıllı eğlenip evime geliyorum, ben şimdi güvenilmez miyim ki:)

Bunları yaparsan uzaklaştırırsın. Resmen ona körkütük aşık gibi davranıyorsun. İstese parmağında oynatır durumuna gelmiş. Biraz ulaşılmaz ol. Umursamaz davran. Böyle sıkboğaz edersen zaten kaybedeceksin. Rahat bırak aldatacaks aldatır. Sen neden korkuyorsun, o seni kaybetmekten korksun. Ya şu sevgililerinizin aldığı nefesin hesabını soruyorsunuz ya bu şekilde sizi aldatamaz diyelim, o fırsatı vermiyorsunuz diyelim bu ilişkinin anlamı kalıyor mu sence.

Gece kulübü falan değil kız ortamı cinsel hayatı çok fazla olmuş ben ona liseden beri hayranım şimdi benimle. Benden öyle şeyler hiç istemedi hatta senle yapamam zamanı gelmeden bile dedi ama çok kiskaniyorum ışte elimde değil onu kendimden üstün görüyorum hep

hiçbirşey yapma desem anlamazsın sanırım.Şöyle anlatayım, sanki annen ya da kardeşinle konuşuyormuş gibi düşün.Onlara trip yapıyormusun ,gün içinde 50 kez? yapsan ne komik olur di mi.Erkek arkadaşın arasın ya da yazsın sana önce yarın.O birşey yazmadan ya da aramadan sen arama(.çünkü saçma sapan trip yapmışın)
Arayınca halini hatrını sınavını sor, sıcak davran ama aynı karşılığı alamayınca ,sende soğuk davranma .Yarında o yapar tribini ,ödeşir,ertesi gün normale dönersiniz.
eğer bu ilişkiyi yürütmek istiyorsan kendine güven, giderse o kaybeder ,ben elimden geleni yaptım diye düşün ve öyle davran.Çocuğu sık sık arayıp hesap sorup bunaltma.
zaman tanıyın birbirinize, kıskanç huysuz tripli insanları kimse sevmez.
sende sıcak ,ilgili biri ol.Şu an nasıl davranırsan ona ,karşılığını alacaksın.

Ama her sabah ben uyandırıyorum onu arayıp aramazsam daha kötü olur

Haklısınız elimden geldiğince sakin davranmaya calisacam peki en son tribime cevap vermedi belliki dediğiniz gibi bıktı yarın ne olacak nasıl davranmaliyim

bence
nasıl ki kadınlar kırıldıkları zaman erkeklerin özür dilemesini bekliyor
erkeklerin de buna hakkı var
ben olsam senin yerine sadece 1 defa özür dilerdim
çünkü senin yüzünden sınavdan hemen önce yanına gelmek zorunda kalmış, belki gelmeseydi sınavı daha iyi geçerdi
belki de şu anda "bu kız benim hayatımı kötü etkiliyor" diye düşünüyordur

bence yarın, tek bir mesaj yazarak, son dönemde ona kötü davrandığını farkettiğini ve bunun için özür dilediğini, bundan sonra daha dikkatli olacağını yazabilirsin (ama seni seviyorum o yüzden böyle yaptım , kıskanıyorum vs vs vs YOK!)
kabul edip normale dönerse ne ala, sen de normal davranırsın ve bundan sonra ondan çok kendini sevmeye ve saymaya başlarsın, erkek arkadaşını sıkmamaya özen gösterirsin
yok kabul etmez veya cevap yazmaz ise o zaman beklemen en doğrusu olur bence
taaa ki o yazana kadar
yazmazsa da "kendi bilir" diyebilmen lazım

Çok teşekkür ederim dediklerini uygulicam

Çok teşekkür ederim dediklerini uygulicam

rica ederim
ama lütfen şu sıkma, boğma, takip etme huyundan vazgeç
ve bence
sen de kendine, tamamen kendine ait sosyal medya hesapları aç, arkadaşlarını bul, onlarla yazış
şifreni ona verme, onun şifresini de isteme
hayatındaki odak noktan sevgilin olmasın
sonra çok yalnız kalırsın...

ilişkini zedeliyorsun bence..kendinin eksi yönlerini biliyorsun onları düzeltmeye çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…