- 6 Nisan 2018
- 271
- 176
- 103
- Konu Sahibi Ferda ferda
Evlat sahibi olmadan öncede takıntılı evhamlı bir yapıya sahiptim.Anne olunca bu huyumu kendi üzerimden silkeleyip atmış oldum.Asıl konuya geleceğim 32 haftada doğan premature bir bebeğin annesiyim.Şuan 2 bucuk yaşındayız düşe kalka geldik buralara.Akciğer enfeksiyonları,yüksek ateş havaleleri vs bunlar geride kaldı.Geçen günlerde yavrumun kalp kontrolü vardı kalbinde de doğduğunda delik vardı ,delik kapanmış lakin kalp kapakçığında eser miktarda diye tabir ettiği bir darlık varmış (tiküspit) yanlış yazmıyorsam bilenler düzeltsin,bunu duyduğumda iyi olan habere bile sevinemedim doktor rahatsızlığı tak tak anlatırken o an idrakta edemedim.Bizene yahu doktora sorsana diyecekler vardır şöyle söyleyeyim bazı sağlık personelleri bir an önce hastanın semptomlarını yazalım söyleyelim de bir sonraki hastayı çağırıp işi bitirelim modundalar hal böyleyken eve geldiğimde ufak ufak araştırmalar yaparak kendi kendime olumsuzlular yüklemiş oldum çok garip bir sistem zaten raporumuz e nabızda yok sonuçlarımız en ufak bilgi edinemiyorum hastalığın şiddetine dair.Biz farklı ilde yaşıyoruz takibimiz Ankara’da yapılıyor o sebeple hastaneyle de uzaktan iletişim asla sağlanmıyor.Bu sorunlarla karşılaşan ebeveynler beni anlayacaktır doktor 6 ay sonraya tekrar takip verdi ama hep yüreğim ağzımda bununla nasıl baş ettiniz nedir bu
yardımcı olur musunuz ?